News Flash:

Ce decizie a luat iubita lui Sergiu Curca dupa moartea artistului!

3 Ianuarie 2018
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
alina borchescu 1

Sunt clipe dramatice pentru Alina Borchescu, iubita lui Sergiu Curca. Tanara plange moartea iubitului sau, dupa ce tanarul artist a decis sa-si ia viata in prima zi din an. Sergiu Curca si-a pus capat zilelor in prima zi din 2018, lasandu-si in spate prietenii si rudele care nu inteleg de ce s-a sinucis. Iubita lui este sfasiata de durere. Tanara a decis sa-si schimbe poza de profil de pe o retea de socializare. Alina si-a pus o fotografie neagra, care simbolizeaza doliul si tristetea din sufletul ei.

Sergiu Curca si-a pus capat zilelor pe 1 ianuarie, spanzurandu-se cu un cordon de la o haina. Artistul nu se afla la prima tentativa de sinucidere. El a lasat un bilet de adio familiei si prietenilor, in care le transmitea acestora sa-l uite si sa il conduca pe ultimul drum. Cu numai cateva ore inainte sa se sinucida, Sergiu Curca a cantat la o petrecere de Revelion. „Dupa un gest necugetat, dupa ce aseara (duminica seara – n.r.) a cantat la o petrecere de Revelion, Sergiu a plecat la cele vesnice la numai 22 de ani”, a scris pe Facebook o persoana care l-a cunoscut pe solist.

Cristina Demetrescu a vorbit despre ce va urma in anul 2018. Astrologul a vorbit despre momentele dificile prin care vor trece principalii lideri ai Romaniei. In anul care tocmai a inceput, vom plati greselile pentru trecut, iar ”2018 si 2019 sunt ani de cumpana pentru tara noastra”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

”Vor fi foarte puternic amendate persoanele care nu fac treaba bine. Jupiter in Scorpion scoate la suprafata acest lucru si trebuie sa fim corecti. Avem un an de maturitate al Romaniei democrate. Sunt lucrurile care vin din trecut, daca ele nu au fost facute bine acum 20-25 ani. (…) Eclipsele amplifica toata aceasta situatie”, mai sustine astrologul.


sergiu curca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004253 (s)