News Flash:

Anunt de ultima ora facut de Valentina Pelinel

5 Februarie 2017
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinel
Valentina Pelinel este mai fericita ca niciodata de cand a devenit oficial iubita lui Cristi Borcea. Fotomodelul nu se mai ascunde si confirma faptul ca s-a mutat in casa familiei.
Valentina Pelinel s-a mutat in casa lui Cristi Borcea si s-a integrat in familia acestuia. Fotomodelul a spus ca i-a creat fiului ei propriul univers si este foarte fericita.
Blonda a marturisit ca are o relatie foarte buna cu fosta sotie a iubitului ei, Mihaela Borcea, impreunca cu care colaboreaza atat in viata personala, cat si cea profesionala.
”Cel mai important e ca a luat de la tati ochii albastri. A luat si din gesturi. Da, bineinteles ca l-a vazut. Cum sa nu-l vada? Da, este adevarat, ne-am mutat in casa familiei. Lui Milan i-am creat un univers al lui. E normal sa avem o relatie buna, atat personal cat si profesional. Nu ne intalnim foarte des, pentru ca si eu sunt o persoana ocupata si eu am un copil mic si ea e o femeie ocupata. Trebuie sa fim uniti. Am ajutor pentru ca nu stau numai in casa, imi place sa ma implic. Ma ajuta si mama, am si bona. Nu sunt de acord sa lasi copilul cu bona si sa uiti de el, trebuie sa fii acolo cu el, sa te simta. Da, sunt topite amandoua dupa el. Nu era situatia de asa natura si lucrurile trebuiau lamurite inainte ca eu sa vorbesc (n.r. de ce nu a recunoscut relatia cu Cristi Borcea). Incerc sa petrec cat mai mult timp cu Milan, sa ma implic in afacerile iubitului meu, sa fac sport si sa ma vad la o cafea cu prietena mea”, a marturisit Valentina Pelinel.

valentina pelinel fericita cristi borcea relatie buna mihaela borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)