News Flash:

7 motive pentru care barbatii cu chelie sunt parteneri mai buni

26 Decembrie 2016
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
chelios
Exista unele motive pentru care barbatii cu calvitie sunt de preferat intr-o relatie de cuplu. Trebuie sa avem in vizor aspecte precum timpul redus alocat unei ingrijiri eficiente si apetitul lor sexual de nesatvilit. Daca preferati barbatii cu par lung, nu prea avem cum sa va convingem ca barbatii chei sunt mai atragatori, insa daca nu aveti preferinte clar definite, iata sapte motive pentru care ar trebui sa le dati o sansa:
 
1. Apetit sexual mai crescut
Una dintre principalele cauze ale caderii parului la barbati este secretia crescuta de testosteron. Aceasta are un impact direct – pozitiv asupra apetitului sexual. Asadar, barbatii care chelesc la varste tinere au un libido crescut. Mai mult, este dovedit stiintific ca atunci cand nivelul de testosteron scade la barbati acestora le scade apetitul sexual, precum si numarul de erectii reusite.
2. Economie la produsele de ingrijire
Desi nu este un argumeste sustenabil in orice situatie, este totusi un adevar: barbatii chei cheltuiesc mult mai putin bani pe produse de ingrijire.
3. Mai putin riscuri de tumori testiculare
Un studiu publicat in revista de specialitate „Journal of International Andrology”, in 2010, a aratat ca barbatii chei prezinta mai putin riscuri de aparitie a tumorilor la nivelul testiculelor, tot datorita nivelul ridicat de testosteron.
4. Alte trasaturi fizice sunt mai evidente
Unui barbat chei ii sunt mai vizibile alte trasaturi ale fetei, de la liniile definite ale mandibulei, la forma sprancenelor si, mai ales, ochii. Practic, tot accentul care ar fi cazut pe par se indreapta catre celelalte trasaturi, motiv pentru care barbatii chei sunt considerati mult mai expresivi.
5. Sunt mai buni la sport
De la baschetbalistul Michael Jordan la fostul lider mondial in tenis profesionist Andre Agassi, majoritatea sportivilor care au avut performante greu de egalat sunt chei, si in acest caz un motiv fiind nivelul ridicat de testosteron.
6. Sunt gata repede
Chiar daca exista preconceptia potrivit careia femeile sunt cele vesnic in intarziere pentru ca stau cu orele in baie pentru a se gati cand ies in oras, adevarul e ca multi barbati pletosi petrec timp indelungat pentru aranjarea proprie inainte de o iesire. Nicio iubita de barbat chel nu va primi intrebarea „Cum imi sta parul?” cand este deja in intarziere. Un dus si imbracarea, si chelul e gata!
7. Stiu sa poarte palarii
Barbatii chei stiu sa se accesorizeze mai bine decat cei cu mult par. Ei poate mai des palarii sau basci, dar si esarfe. Iar in ochii femeilor este un mare plus un barbat care stie sa poarte o palarie. Sursa.

testosteron
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005747 (s)