News Flash:

6 situatii cand NU este bine sa faci sex

28 Februarie 2017
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
frigida2
Tocmai te-ai epilat – in special atunci cand zonele intime sunt „masacrate” de ceara cosmeticienei, ar trebui sa eviti sexul, cel putin in primele 24 de ore. Cu siguranta stii cat de chinuitoare fizic si vizual sunt iritatiile post-epilare!
Ai avut o zi oribila la munca – sigur, un orgasm ar putea fi solutia sa iti recapeti buna dispozitie, dar de multe ori nu avem chef decat de un pahar (sau o sticla) cu vin, de pijamalele calduroase si de un film lacrimogen (sau horror). ATAT!
Pierzi serialul preferat – penisul poate astepta. Sau poate fi amanat. Un canal de televiziune difuzeaza pentru a o mia oara filmul tau preferat. Nu, categoric nu vei face sex in seara asta!

Esti la menstruatie – chiar daca partenerul tau nu are nimic impotriva sa faca sex cu tine in aceasta perioada delicata, e foarte posibil sa nu ai absolut deloc chef de asa ceva. Te doare spatele ingrozitor, ai crampe care nu trec cu nicio pastila… ce mai, e sfarsitul lumii! Sexul e ultimul lucru pe care l-ai face!
Esti super-balonata – o fi de la apa minerala, de la varza de Bruxelles ori de la broccoli, dar cert e ca intestinele tale bolborosesc necontenit si stomacul pare o minge de fitness. Flatulenta e un motiv suficient de bun sa refuzi mangaierile nevinovate ale partenerului!
Ai mancat prea mult – cu o friptura-gigant, o garnitura de cartofi prajiti si niste papanasi scaldati in smantana si dulceata in stomac, nu prea ai cum sa te bucuri de orgasm. Plus ca abia vei putea sa te misti, daramite sa incerci vreo pozitie sexuala indrazneata. Renunta la idee. Sau la cina copioasa. 

epilat menstruatie -balonata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006818 (s)