News Flash:

5 trucuri uimitoare pentru vindecarea racelilor de sezon!

30 Noiembrie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
raceala

Durerile de cap, congestia sinusurilor si tusea sunt cauzate de infectii virale, gripa si raceli de sezon. In loc sa iei pastile, siropuri si alte medicamente, poti calma si trata simptomele folosind remedii naturale.

Iata mai jos 5 trucuri uimitoare, care te vor tine departe de cabinetul medicului!

1.Chimen impotriva durerilor in gat

Se toarna 200 ml de apa peste 80 g de chimen macinat si se fierbe timp de 15 minute.Vei obtine un preparat elastic, gros, care este similar cu zatul de la cafea.Strecoara-l. Continutul care a ramas in strecuratoare pune-l in alt vas, peste care trebuie sa adaugi 50 de ml de apa. Fierbe din nou continutul 5 minute. Ia vasul de pe foc si adauga peste continut 1 lingurita de coniac.

Lasa-l putin sa se linisteasca si medicamentul este gata!

Consuma o lingura la fiecare 30 de minute pana cand durerea dispare. Te asigur ca nu iti va lua mai mult de 4 ore pana cand vei scapa si de cele mai puternice dureri de gat.

2.Banane impotriva tusei persistente

Vei avea nevoie de 2 banane, doua linguri de zahar brun sau miere si 400 de ml de apa clocotita.Curata bananele. Zdrobeste-le bine cu o furculita sau lingura (de preferinta de lemn sau plastic, astfel incat sa nu oxideze).Adauga zaharul si amesteca bine. Se toarna apa clocotita peste amestec, se acopera si se lasa sa stea timp de 30 minute.

Daca utilizezi miere, adauga la final, atunci cand amestecul este rece.

Intotdeauna se incalzeste usor amestecul inainte de a-l folosi, si se consuma de 4 ori pe zi (aproximativ 100 ml/zi).

Fa o noua doza in fiecare zi – e destul de usor. In cateva ore de la administrare, tusea se va opri si nu vei mai avea nevoie de medicamente scumpe!

3.Sare de Himalaya impotriva durerilor de cap

Nu-ti trebuie decat un pahar cu apa (200 de ml), un sfert de lamaie pe care sa o storci in pahar si o lingura mare de sare fina de Himalaya. Amesteca acest continut si bea-l.Durerea de cap te va „lasa” in cateva minute.

Vei vedea ca functioneaza ca prin magie!

4.Desfunda-ti nasul cu ajutorul hreanului

Pune o radacina rasa de hrean (aproximativ 6-7 cm) intr-un borcan de 400 de ml. Toarna peste hrean otet din vin, pana in partea de sus a borcanului, apoi acopera-l cu un capac si lasa amestecul sa stea aproximativ 24 de ore. Agita din cand in cand. Dupa cele 24 de ore, toarna amestecul intr-o farfurie adanca si fa inhalatii cateva minute. Repeta procedeul de cate ori ai nevoie. Te asigur ca nasul se va desfunda imediat, fara sa mai ai nevoie de „celebrele” picaturi pentru desfundat nasul. Pentru a scapa si de durerile de cap, poti inmuia un tifon in acest lichid si apoi il poti aplica pe frunte. Mentine-l aproximativ 5 minute pe frunte si durerile de cap vor ceda.

5.Scapa de raceala cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

In prima zi adauga 3 lingurite de bicarbonat la 300 de ml de apa si amesteca bine. Bea acest amestec dupa micul dejun. In cea de-a doua zi, adauga 2 lingurite la 300 de ml de apa si consuma acest amestec dupa masa de pranz. In cea de-a treia zi, adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu la 300 de ml de apa si consuma acest amestec dupa masa de seara. Te asigur ca in maxim 3 zile vei scapa de raceala de sezon.
sursa: secretele.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)