News Flash:

Bine de știut!

5 idei de cadouri corporate cu care nu poți da greș

2 Aprilie 2024
139 Vizualizari | 0 Comentarii

Multe companii oferă cadouri angajaților lor în semn de apreciere și recunoștință pentru că fac parte din echipă. Cadourile pot fi oferite cu ocazia unor evenimente speciale, cum ar fi sărbătorile religioase, aniversările companiei sau zilele de naștere ale angajaților. De asemenea, le poți oferi ca recunoaștere pentru realizările deosebite sau pentru contribuția adusă la succesul companiei.

Oricare ar fi ocazia, cadourile corporate sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta aprecierea față de angajați, consolidând în același timp relațiile și construind loialitatea. Dar alegerea unor cadouri potrivite nu este întotdeauna o sarcină ușoară.

Iată cinci idei de cadouri corporate cu care nu vei da greș în fața angajaților tăi:

1. Coșuri cu produse delicioase

Coșurile cu delicatese precum vinuri fine, ciocolată artizanală, brânzeturi speciale sau bunătăți tradiționale sunt cele mai potrivite cadouri corporate de sărbători. Anul acesta, alege câte un cos Paste cadou pentru fiecare dintre angajații tăi și arată-le cât de mult îi apreciezi. Oferta este nelimitată și pentru toate buzunarele!

2. Kit-uri de relaxare

Păstrarea unui echilibru între muncă și viața personală nu a fost niciodată mai importantă ca acum, când munca de acasă a făcut ca granițele dintre cele două lumi să devină atât de neclare.

Asigură-te că angajații și partenerii tăi de afaceri au priorități de viață sănătoase și încurajează-i să se relaxeze în timpul lor liber. Fă mici gesturi prin care să le arăți că îți pasă, cum ar fi să le oferi cărți motivaționale, seturi de aromaterapie sau abonamente la aplicații de meditație și fitness, ambalate sub forma unor cosuri cadou pentru parteneri și angajați.

3. Bilete la teatru, spectacole și cinema

O altă idee de cadou corporate cu care nu vei da greș este să oferi angajaților tăi bilete la teatru, concerte sau cinema. Există o mulțime de opțiuni care pot să se potrivească intereselor lor. Ba chiar poți transforma acest cadou într-o ieșire de pomină cu angajații de la birou pentru a petrece timp de calitate împreună.

4. Vouchere la mall

Voucherele de cumpărături sunt și ele în topul listei cu idei de cadouri corporate. Practice și elegante, gift cardurile pot fi utilizate într-o varietate de magazine partenere, oferindu-le angajaților posibilitatea de a le folosi așa cum își doresc.

5. Un prânz delicios la birou

Din când în când, invită-ți angajații la un prânz delicios în sala de ședințe de la birou și oferă-le ocazia să socializeze și să petreacă timp de calitate împreună. Cu siguranță angajații vor aprecia efortul, iar tu te vei bucura de o echipă închegată și loială.

Iată cinci idei de cadouri corporate care nu doar că îți vor bucura angajații, ci și vor transmite mesajul potrivit fără prea mult efort.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006559 (s)