News Flash:

4 metode prin care poti EVITA o sarcina fara a folosi PREZERVATIVUL. Nu o rata pe a 3-a…

9 Iunie 2017
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
prezervativ
Aducerea pe lume a unui bebelus este considerata ca fiind cea mai mare implinire pentru un cuplu. Insa multi oameni nu sunt pregatiti, psihic sau financiar, sa dea nastere unui copil. Astfel, foarte multe persoane care nu folosesc protectie in timpul actului sexual se confrunta cu o multime de temeri. Desi prezervativele reprezinta cea mai comuna metoda contraceptiva, exista foarte multi oameni care evita sa le foloseasca din diverse motive. In cazul in care nu esti un fan al prezervativelor, dar nici nu iti doresti un copil, uite ce alte metode poti folosi pentru a evita o sarcina:
1.Realizeaza un calendar periodic: O metoda foarte buna de a evita sarcina este aceea de a tine un calendar periodic. Acest calendar presupune urmarirea duratei ciclurilor menstruale si evitarea perioadei de fertilitate. Intr-un ciclu normal, care dureaza de la 26 la 32 de zile, cea mai sigura perioada este din ziua 1 pana in ziua 7 si in ultimele 4-5 zile. In perioada fertila a ciclului menstrual, partenerii trebuie sa practice abstinenta. Cu toate astea, trebuie sa constientizezi ca aceasta metoda nu este foarte sigura si ca exista in continuare posibilitatea de a ramane gravida.
2.Pilulele contraceptive: Pilulele sunt cea mai sigura metoda. Sunt foarte eficiente (90% dintre cazuri), dar trebuie luate dupa un program foarte strict si, mai ales, la recomandarea medicului. Pentru ca aceste pastile regleaza hormonii si ciclurile fertile, pot avea si efecte secundare foarte periculoase.
3.Steriletul: Aceasta metoda presupune implementarea unui dispozitiv, in forma literei T, prin interventie chirurgicala.  Acest dispozitiv impiedica spermatozoidul sa fertilizeze ovulul si poate fi scos, la cerere, atunci cand partenerii ajung la concluzia ca isi doresc aceasta schimbare. De asemenea, este eficient in 99% dintre cazuri, dar este recomandat in special femeilor care deja au nascut.
4.Plasturii contraceptivi (patch-urile): Patch-urile contraceptive sunt niste plasturi de dimensiuni foarte mici, care elibereaza doua tipuri de hormoni, ce ajung in sange, prin piele, prevenind astfel aparitia unei sarcini nedorite. Acesti plasturi trebuie aplicati pe zone curate, uscate si fara par (niciodata pe sani) si se inlocuiesc la fiecare 7 zile, timp de 3 saptamani la rand. Folositi in mod corespunzator, acestia au o eficienta foarte mare.

bebelus actului sexual prezervativelor pilulele contraceptive
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006601 (s)