News Flash:

Vezi aici ce spune FORMA SANILOR tai despre tine! Cat de mult te regasesti?

9 Iunie 2017
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
san frumos2
Se pare ca exista 7 tipuri de sani pe care femeile le au, iar fiecare dintre aceste tipuri dezvaluie anumite trasaturi de personalitate ale detinatoarelor lor! Psihologii americani au analizat corpul fetelor si femeilor, ajungand la o concluzie surprinzatoare: fiecare forma de san spune ceva despre firea acelei femei!
1. Sanii conici. Acest tip de sani este cel mai frecvent intalnit la femei. Prietenoase, active, adesea interesate de sport sau au un hobby de „sex masculin” cum ar fi alpinismul sau caiacul, aceste femei sunt intotdeauna in centrul atentiei barbatilor. Sunt prietene excelente si confidente la fel, sunt foarte constiente de sentimentele si inimile celorlalti, si adesea o prietenie stransa cu ele se transforma intr-o relatie de dragoste. Aceste femei sunt ideale pentru a fi partenere romantice, caci sunt autentice in afectiunea lor. De asemenea, au o atitudine materna si sunt foarte prietenoase cu copiii.
2. Sanii rotunzi. Este unul dintre cele mai rare tipuri de sani, dar considerat cel mai atractiv. Aceste femei sunt de obicei rasfatate de atentia masculina, fiind foarte increzatoare, ambitioase si orientate spre cariera. Femeile cu sani rotunzi nu vor uri niciodata pe nimeni, nu incearca sa pastreze alaturi nici un barbat si sufera din dragoste neimpartasita – pentru ca au prea mult respect de sine!
3. Sanii cu orientare laterala. Posesoarele acestor sani sunt de obicei foarte deschise si sincere, sunt straine de intrigi si barfe despre straini, sunt decente si intotdeauna gata sa-i sustina pe cei care au nevoie de ajutor, uneori chiar in detrimentul intereselor lor. Aceste femei sunt uneori criticate pentru simplitatea lor excesiva, cu toate acestea, nu au niciodata intentia de a jigni pe nimeni sau de a rani pe nimeni, ci vor doar sa fie cinstite, caci este o parte a naturii lor.
4. Sanii in forma de lacrima. De obicei, aceasta forma a sanilor vorbeste despre o sensibilitate emotionala sporita. Fetele cu pieptul in forma de lacrima tind sa exagereze amploarea problemelor, sa se ingrijoreze pentru nimic si in general sunt foarte sentimentale. Ele viseaza la un print pe cal alb, un partener oarecum idealizat si foarte sensibil la orice esecuri. Dar ele apreciaza impulsul romantic, se vor dedica barbatului care se ocupa de ele si vor fi cele mai grijulii mame.
5. Sanii mici. Femeile cu sani mici sunt intotdeauna pline de energie, optimism si iar energie, iar adevaratele lor sentimente sunt ascunse de ochii lumii. Ea poate plange acasa pe perna ei, dar niciodata nu-si arata emotiile in public. Se pricepe la comunicare: are sute de prieteni cu care se poate distra, dar are doar 2-3 persoane mai apropiate, de incredere.
6. Sanii asimetrici. Schimbarile in dispozitie – starea constanta si tipica a acestor femei. De la dragoste la ura este doar un pas, iar asta le descrie cel mai bine. Starea lor de spirit se schimba foarte des si fara nici un motiv aparent. Cu toate acestea, sunt capabile de idei creative, neconventionale si adesea abordeaza mai multe solutii de rezolvare a problemelor. Dar defectul ar fi acela ca, desi au luat in considerare mai multe modalitati de rezolvare a situatiei, nu se ocupa de nici una dintre ele.
7. Sanii masivi. Femeile cu sani foarte mari sunt receptionistele perfecte, gospodinele casnice, pregatite sa-i ajute pe toti, sa-i inconjoare cu atentie si grija, sa-i hraneasca, sa-i incalzeasca si sa le dea sfaturi intelepte. Aceste femei sunt mame minunate, de obicei genul de mame ale caror casa miroase a prajturi, si care te pot mangaia si gasi o solutie pana si la cea mai disperata situatie. Aceste femei au intotdeauna cuvintele potrivite pentru toata lumea. sanatatea.ro

sani sanii conici sanii rotunzi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007168 (s)