News Flash:

150 de kilometri noi de canalizare in Timis

30 Septembrie 2016
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
canalizare
Diferitele proiecte de finantare, fie din fonduri de la buget, fie din bani europeni, se vad tot mai bine in proiectele de infrastructura derulate in judetul Timis. Conform datelor oficiale, in primele sase luni ale acestui an au fost dati in folosina aproape 150 de noi kilometri de canalizare. De asemenea, au fost instalati si au devenit functionali mai mult de 90 de kilometri noi de retele de alimentare cu apa.
Trimestrul 2 a fost unul excelent pentru utilitati in Timis. Conform datelor colectate de Directia Regionala de Statistica Timis, in perioada aprilie – iunie au devenit functional 59,91 kilometri de retele cu alimentare cu apa, respectiv 73,65 kilometri de retele de canalizare. Mai rau stam la retelele de gaze naturale, plusul realizat in trimestrul 2 a fost de 7,73 kilometri, alaturi de cei 6,5 kilometri din primul trimestru, scrie tion.ro. Conform datelor oficiale, deschisi circulatiei au fost si 38,4 kilometri de drumuri judetene.
In ceea ce priveste lucrarile de alimentare cu apa si de introducere a canalizarii, acest progres sustinut se observa de la finalul anului trecut, atunci, in perioada octombrie – decembrie au fost inagurati 62,53 de kilometri de retea noua de apa si 87,49 kilometri de retea de canalizare. Timisul si Romania, in general, sta foarte rau la capitolul alimentare cu apa, dar mai ales in ceea ce priveste existenta canalizarii, in zonele rurale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005218 (s)