News Flash:

10 motive pentru care copilul tau ar trebui sa citeasca carti cu povesti

7 Noiembrie 2014
2070 Vizualizari | 0 Comentarii
Copii ar trebui sa citeasca carti cu povesti, carti ilustrate, carti cu jocuri, informative, cu totii stim asta, insa nu toti parintii isi incurajeaza copii la astfel de activitati. Stim ca fapt general ca cititul ii ajuta mult pe copii, insa multi parintii nu stiu exact cum cititul de carti cu povesti, specifice varstei copilului il poate ajuta in dezvoltare. In continuare am sa prezint 10 motive pentru care copilul tau ar trebui sa citeasca unele carti cu povesti. La PravaliaCuCarti gasesti o gama diversa de carti cu povesti.
Povestile nu doar ca prezinta interes si stimuleaza creativitatea copilului, dar citind mereu diverse carti cu povesti copilul ajunge sa isi dezvolte un vocabular mult mai bogat.
Cititul in sine poate fi si un exercitiu care ajuta la capacitatea de intelegere a copilului si la modul in care vorbeste si converseaza.
Ce nu citesti, nu intelegi. Deci orice citeste, are sanse sa cunoasca si sa inteleaga.
Cititul nu trebuie sa fie invatat doar la scoala, cu cat dobandeste aceasta aptitudine mai devreme cu atat va avea mai mari sanse pe plan academic mai tarziu in viata.
Cu cat va citi mai mult, cu atat va stii mai bine sa citeasca.
Faptul ca poate citi mai devreme decat altii copii, ii poate da un sentiment mai mare de incredere in sine, de independenta.
Odata ce incepe sa citeasca, chiar si povesti simple, dar cu anumite idei in substrat, copilul va vedea cu altii ochi lumea din jurul sau.
Povestile pentru copii ii duc in locuri nemaivazute, iar descrierile din carti le stimuleaza imaginatia, in timp de citesc isi inchipuie toate scenele descrise.
Alfa o multime de lucruri despre lumea inconjuratoare, despre istorie, despre stiinta, lucruri pe care nu le-ar fi aflat daca nu ar fi citit.
Cititul impreuna cu copii este o modalitate foarte buna de intarire a relatiei dintre parinti si copii. In plus, este si foarte distractiv.
Sper ca aceste motive te-au convins ca si copilul tau ar trebui sa citeasca, cat de devreme posibil. Nu este munca, nu este o sarcina grea, este un lucru distractiv, natural, care il poate ajuta foarte mult. Vezi cartile pentru copii de pe PravaliaCuCarti!

copii la pravaliacucarti povestile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006687 (s)