News Flash:

Sfaturi pentru a alege saltele potrivite

5 Noiembrie 2014
1650 Vizualizari | 0 Comentarii
O saltea poate face diferenta, o diferenta mare intre a te trezi odihnit in fiecare zi sau a te trezi cu dureri de spate, de gat, care sa te faca sa te simti mizerabil intreaga zi. O saltea potrivita este foarte importanta nu doar pentru un somn bun, dar si pentru sanatatea ta. Sa petreci 8 ore in fiecare noapte pe ceva deloc confortabil, intr-o pozitie nepotrivita poate avea consecinte grave. La Tamos ai disponibila o gama larga de saltele de diferite tipuri, pentru diferite conditii. Inainte sa cumperi o saltea trebuie sa iei in considerare mai multi factori precum:
inainte sa faci orice achizitie e bine sa faci putina cercetare inainte. Gasesti online mai multe site-uri care te pot ajuta cu informatii legate de acest subiect.
daca ai o problema de sanatate preexistenta discuta cu medicul tau sau cu terapeutul si vezi ce tip de saltea iti recomanda. In functie de istoricul tau, acestia vor putea sa iti ofere cateva recomandari precise.
cand iti alegi salteaua dorita gandeste-te si la perne, acestea nu sunt pentru toata lumea, o perna prea mare poate in sine cauza probleme datorita pozitiei pe care o cere.
o saltea poate fi o investitie substantiala asadar incearca, daca poti sa cumperi una waterproof.
verifica toate optiunile si variatiile existente, incearca mai multe tipuri de salte, in acelasi timp documenteaza-te in legatura cu efectele pe care aceste tipuri de saltele le au asupra corpului. O saltea este o investitie pe termen lung, nu vrei sa o schimbi din nou dupa cateva saptamani.
daca nu dormi singur, decizia de achizitie a saltelei ar trebui sa fie comuna, daca tu preferi un tip, iar partenerul tau un alt tip, trebuie fie sa gasiti o saltea de compromis, sau in cel mai rau caz sa achizitionati si paturi separate.
O saltea este multe lucruri dar nu este banala, este un produs deosebit de important pentru a avea un somn linistit, odihnit si nu in ultimul rand sanatos. Vezi gama de saltele disponibile la Tamos, gasesti saltele la pret redus, saltele ortopedice, superortopedice, preucm si saltele speciale.
Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Phone: 021 255 6677

tamos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007197 (s)