News Flash:

Zeci de specializari pentru admiterea la licenta si masterat, la Universitatea de Vest Timisoara

8 Septembrie 2016
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
UVT
Universitatea de Vest Timisoara (UVT) asteapta absolventii de liceu care vor sa sustina examenul de admitere la facultate cu zeci de specializari pentru licenta. Inscrierile se pot face pana in data de 16 septembrie pentru licenta si pana in 21 septembrie pentru masterat. 
'Pot sa-i asigur pe cei care vor sa studieze la Universitatea de Vest din Timisoara ca se alatura unei comunitati puternice, cu parteneri importanti atat in mediul socio-economic, cat si printre universitatile de renume din Europa. Deschiderea pe care o avem catre piata muncii ne-a ajutat in a crea o oferta educationala pe masura necesitatilor prezentului, dar gandita si pentru cum va arata contextul national si european in viitor. Vrem sa pregatim nu numai buni specialisti, ci si cetateni care sa-si doreasca si sa poata initia demersuri pozitive in comunitatea lor', spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, intr-un comunicat remis, marti, AGERPRES. 
Perioada de depunere a dosarelor difera de la o facultate la alta, iar pentru detalii privind actele necesare, calendarul pe fiecare specializare si probele de sustinut se poate vizita pagina de internet a Universitatii, www.uvt.ro. 
UVT scoate la concurs pentru admiterea de toamna un total de 218 de locuri bugetate la nivel de licenta. 
Cele mai multe locuri bugetate disponibile sunt la Facultatea de Fizica (51), in timp ce la Facultatea de Drept toate locurile fara taxa au fost ocupate din vara. 
In baza strategiei sale de internationalizare si de pliere pe necesitatile pietei muncii, UVT pune la dispozitia absolventilor de liceu si 21 specializari in 6 limbi straine, cateva dintre acestea fiind la Finante si banci, Management, Contabilitate si informatica de gestiune, Informatica, Artele spectacolului-Actorie, Relatii internationale si studii europene si altele. AGERPRES

masterat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006343 (s)