News Flash:

Zeci de credinciosi se inchina astazi la moaste ale Papei Ioan Paul al II-lea, la Cluj-Napoca

22 Octombrie 2017
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
papa ioan
Zeci de credinciosi stau la coada si se inchina, duminica dimineata, la moaste ale Papei Ioan Paul al II-lea, expuse in Catedrala greco-catolica ”Schimbarea la Fata” din Cluj-Napoca, acestea ramanand in lacasul de cult pe tot parcursul zilei, transmite corespondentul Mediafax.
Credinciosii s-au asezat, duminica, la coada in jurul orei 8, in Catedrala greco-catolica ”Schimbarea la Fata” din Cluj-Napoca, unde se roaga si se inchina la relicvariul in care se afla moaste ale Papei Ioan Paul al II-lea.
Reprezentantii Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla au declarat, pentru corespondentul Mediafax, ca moastele vor putea fi venerate in orele dintre celebrarile liturgice duminicale, programate de la orele 8.30, 10.30, celebrate de episcopul eparhial Florentin Crihalmeanu, si 18.00, si vor ramane in catedrala atat timp cat vor fi credinciosi dornici sa stea cateva momente, in reculegere, in fata lor.
”In relicvariu se afla picaturi din sangele Papei Ioan Paul al II-lea imbibate intr-o bucata de panza din haina lui, dar si un atestat cu privire la prezenta acestor picaturi. Moastele sunt un dar pentru Eparhia Greco-Catolica de Cluj-Gherla, din partea celui care a fost secretar al Suveranului Pontif timp de aproape 40 de ani si l-a slujit cu drag, Eminenta Sa Cardinalul Stanislav Dziwisz, care este in prezent Arhiepiscop de Cracovia. Episcopul Eparhiei noastre, Florentin Crihalmeanu, a primit aceste moaste pentru venerare”, au spus sursele citate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005129 (s)