News Flash:

WOW! Dupa ce a slabit spectaculos, Margherita de la Clejani a aparut tunsa bob si vopsita!

24 Mai 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
margherita

Margherita de la Clejani cochetează cu ideea unei schimbări radicale de look, la numai câteva zile după ce tatăl ei a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a reuşit să topească kilogramele în plus.


Margherita de la Clejani a reuşit să scape de kilogramele în plus şi să ajungă la silueta mult dorită, iar acum se gândeşte la o nouă schimbare de look.

 

Artista cochetează cu ideea de a se tunde bob scurt şi a se vopsi roz. Momentan, Margherita nu a trecut la fapte decât virtual. Aceasta s-a ”operat” schimbarea de look virtual şi le-a arătat rezultatul prietenilor, mărturisind că este iubitoare de roz.

”Iubesc rozul”, le-a spus Margherita de la Clejani prietenilor ei virtuali.
Viorica şi Margherita de la Clejani au descoperit o dietă cu ajutorul căreia să topească rapid toate kilogramele în plus, scrie poatenustiai.ro.

„N-am făcut nimic să slăbesc. Am un corset pe care îl port.


Am început o dietă cu o bucată de sfeclă, ţelină şi morcov. Pot să mănânc doar asta. Ioniţă nu mă lasă să fac operaţie de stomac, nici să îmi pun silicoane, nimic. Nu mă lasă. Pentru orice îi cer bani soţului meu”, a explicat Viorica de la Clejani.

 

Ioniţă de la Clejani a dezvăluit că aceeaşi dietă o urmează şi fiica lui: „Să te ţină Dumnezeu să rezişti. Şi ea şi Marga. Viorica e o femeie împlinită, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, dacă te mai vaiţi la televizor vreodată, jur că nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor”.


 


kilogramele clejani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006004 (s)