News Flash:

WIZZ AIR lanseaza trei noi rute din Romania. Afla aici toate detaliile

11 Septembrie 2015
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air2
Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, introduce trei noi rute din Cluj-Napoca (München Memmingen) si Bucuresti(Hamburg Lubeck, Glasgow), incepand cu luna martie, respectiv, mai 2016.
Noua ruta de la Cluj–Napoca spre München Memmingen va fi disponibila din 28 martie 2016, cu doua zboruri pe saptamana, in fiecare zi de luni si vineri. Din Bucuresti, noul zbor spre Hamburg Lubeck va fi lansat din 20 mai, cu doua curse pe saptamana, tot lunea si vinerea, in timp ce ruta catre Glasgow va fi inaugurata pe 21 mai si zborurile vor fi operate in zilele de marti si sambata.
Biletele pentru noile curse sunt deja disponibile cu preturi incepand de la 129 lei.
Wizz Air anunta, de asemenea, cresterea frecventei pentru unele dintre rutele deja existente, cum ar fi Bucuresti si Timisoara spre Londra Luton sau Cluj-Napoca spre Nuremberg, dar si altele. Reteaua Wizz Air din Romania va beneficia si de o noua aeronava Airbus A321 care va spori capacitatea de transport datorita numarului mare de locuri – 230. Vara, in timpul varfului de sezon 2016, baza din Bucuresti va avea patru aeronave A320 si patru A321 care vor fi distribuite pe cele mai populare rute, acum ar fi, de exemplu, Londra Luton, Bruxelles Charleroi, Roma Ciampino si Madrid.
Cu aceasta extindere a rutelor, reteaua de zbor Wizz Air Romania numara in total 95 de rute, spre 15 tari diferite, de la 8 aeroporturi.  Anul trecut operatorul a transportat 3,9 milioane de pasageri din si spre Romania.

wizz air cluj-napoca hamburg lubeck
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006617 (s)