News Flash:

VREMEA se mentine calda. Prognoza meteo pentru vineri in tara si in Bucuresti

13 Noiembrie 2014
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, in regiunile sudice si estice valorile termice diurne se vor incadra in limitele specifice acestei date calendaristice, cerul va fi mai mult noros si, mai ales in cursul zilei, va ploua sau va burnita, in general slab, in Oltenia, local in Muntenia si izolat in Moldova, Dobrogea si sudul Banatului. In restul teritoriului vremea se va mentine usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, innorarile vor fi temporare, iar conditiile de ploaie destul de reduse.
Indeosebi spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in Moldova si 17 grade in Dealurile de Vest. Minimele termice, usor mai ridicate decat mediile climatologice la nivelul intregii tari, se vor situa, in general, intre 0 si 8 grade.
BUCURESTI
Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme normala pentru aceasta data, in timp ce minimele nocturne se vor situa usor peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros si, indeosebi in prima parte a zilei, trecator va mai ploua slab sau va burnita, iar vantul va mai avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 5...6 grade.
LA MUNTE
In Muntii Banatului si in Carpatilor Meridionali, cerul va fi mai mult noros si mai ales in cursul zilei va mai ploua, in general slab. In restul zonelor montane, innorarile vor fi temporare, iar ploi vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Indeosebi spre sfarsitul intervalului, pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul precedent. Mediafax.ro

temperaturile maxime
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005712 (s)