News Flash:

Vremea se incalzeste in toata tara

8 Decembrie 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea se va incalzi in aproape toata tara, iar in regiunile din sud si din est, valorile termice vor deveni mult mai ridicate decat cele obisnuite in prima decada a lunii decembrie, informeaza ANM.
VINERI
IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra intre -1...0 grade izolat in Transilvania si 13...14 grade in sudul Olteniei, dar si in zona deluroasa a Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, spre -10 grade. In Transilvania local nebulozitatea joasa va persista si se va semnala ceata, asociata cu burnita, iar in rest vor fi innorari temporare, izolat va ploua slab in nord si in est si vor fi precipitatii mixte in zona montana. In orele diminetii si noaptea vor fi conditii de polei. Vantul va continua sa sufle tare pe crestele montane, iar in rest va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, temporare, indeosebi in nordul Moldovei, sudul Olteniei si pe litoral.
LA BUCURESTI:
Vremea se va incalzi, astfel ca temperaturile se vor situa peste cele normale in prima decada a lunii decembrie, cu o maxima de 8...10 grade si o minima de -2...0 grade. Cerul va avea innorari temporare ziua, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla moderat. 
LA MUNTE:
Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Carpatii Orientali, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mixte. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va prezenta intensificari temporare, iar pe creste va sufla tare. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.
SAMBATA
IN TARA 
Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului in majoritatea zonelor, dar in special in regiunile extracarpatice. In sud si sud-est cerul va fi variabil, iar in rest va avea innorari temporare; izolat in nord si nord-vest va ploua slab, iar la munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, indeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1...2 grade izolat in Transilvania si 13...14 grade in zona deluroasa a Olteniei si a Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade. Mai ales noaptea, se va semnala ceata, local in vest si in centru si izolat in rest.
LA MUNTE:
Valorile termice se vor mentine peste cele normale specifice in aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Carpatii Orientali si in Muntii Apuseni, unde se vor semnala precipitatii slabe mixte si se mentin conditiile de polei. Vantul va prezenta intensificari, cu viteze mai mari in zona inalta. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea izolat va fi ceata.
DUMINICA
LA MUNTE:
In cursul zilei vremea va fi in general frumoasa cu cer variabil. Spre seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in toate masivele si local se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va continua sa prezinte intensificari, cu viteze mai mari in partea a doua a intervalului. Temperaturile se vor mentine peste normalul termic al perioadei. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)