News Flash:

VREMEA din Europa perturba traficul aerian. Curse aviatice catre si dinspre Romania, ANULATE pe mai multe aeroporturi

11 Decembrie 2017
777 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom

O cursa Wizz Air si una British Airways, care trebuiau sa decoleze luni din Londra si sa ajunga pe aeroportul Otopeni au fost anulate, iar o alta, care urma sa decoleze din Bucuresti si sa aterizeze in Londra a fost, de asemenea, anulata, din cauza conditiilor meteo din Marea Britanie.
Cursa British Airways care trebuia sa aterizeze la ora 23.00 pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti figureaza ca „anulata”, potrivit tabelei de sosiri de pe site-ul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

O aeronava British Airways, care trebuia sa decoleze la ora 08.00 de pe aeroportul Otopeni, cu destinatia Londra, a fost, de asemenea, anulata.

Zborul companiei Wizz Air, care urma sa ajunga la ora 02.55 in Bucuresti, figureaza ca anulat, conform tabelei de sosiri de pe site-ul bucharestairports.ro.
Curse de pe patru aeroporturi din Europa spre Timisoara, anulate din cauza conditiilor meteo

Patru curse de pe aeroporturile din Londra, Munchen si Eindhoven spre Timisoara, si trei din Timisoara spre Londra si Munchen au fost anulate, duminica si luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa, iar un zbor spre Frankfurt are intarziere, transmite corespondentul 

Purtatorul de cuvant al Aeroportului International Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca sapte curse au fost anulate, duminica si luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa.

Este vorba de cursa Timisoara – Londra, aeroport Luton, si Londra Luton - Timisoara, zboruri operate de compania aeriana Wizzair, Timisoara – Munchen si Munchen – Timisoara, operate de compania Lufthansa, Londra, aeroport Stansted – Timisoara si Timisoara – Londra Stansted, operate de compania Ryanair, precum si cursa Eindhoven – Timisoara, compania Wizzair.

Potrivit reprezentantilor aeroportului timisorean, sase dintre zboruri au fost anulate duminica, iar cursa Timisoara – Munchen a fost anulata luni dimineata, zborul fiind programat la ora 05.50.

“Cursele au fost anulate din cauza vremii, iar reprezentantii companiei Ryanair au anuntat ca au avut o problema tehnica cu aeronava. In afara de cursa spre Munchen, astazi (n.r. luni) nu a mai fost anulata nicio cursa, este o cursa intarziata din Frankfurt spre Timisoara”, a afirmat Nicoleta Trifan.

Cursa Frankfurt – Timisoara, operata de Ryanair, ar fi trebuit sa decoleze la ora 10.15, dar zborul a fost amanat pentru ora 13.15.

Wizz Air isi cere scuze clientilor afectati de anularile de duminica din cauza conditiilor meteo din Europa si le transmite sa contacteze reprezentantii companiei pentru a putea rezerva un loc pentru un alt zbor sau pentru a primi banii inapoi, se arata in anuntul postat de companie pe Facebook, duminica.

British Airways a trasmis, duminica, pe contul de Twitter, ca vremea continua sa influenteze zborurile in Marea Britanie si Europa.

Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, duminica, din cauza vremii nefavorabile, astfel ca pasagerii imbarcati inclusiv spre destinatiile din Romania au fost nevoiti sa astepte.

Peste 100 de romani au fost blocati timp de sapte ore in aeroportul Luton din Londra. In jurul orei 15.00, ora Romaniei, oamenii au fost din nou imbarcati, dar zborul a fost din nou anulat deoarece pilotii depaseau orele de zbor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005920 (s)