News Flash:

Vrei sa ramai INSARCINATA? Uite ce trebuie sa faci ca sa iasa BAIAT…. Multe cupluri au experimentat trucul si a dat roade

19 Aprilie 2017
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe3
Multe cupluri au preferat dintotdeauna sa aiba un baietel. Desi motivele sunt diferite, se observa predominant ca numarul cuplurilor care isi doresc un baiat il depaseste pe cel al cuplurilor care vor o fetita. Principala credinta este aceea ca barbatii sunt considerati viitorul mostenitor al oricarei familii, iar acesta este unul dintre motivele pentru care copilul masculin este intotdeauna binevenit in orice familie.
 Daca va fi baiat sau nu, nu avem de unde sa stim, insa exista cateva reguli pe care le poti respecta si care te pot aduce mai aproape de visul de a avea un baietel! Desi nu exista dovezi stiintifice care sa sustina ceea ce va vom spune, experienta ne-a aratat ca ele pot functiona in cele mai multe cazuri.
1. Faceti dragoste intr-o zi ciudata. Cuplurile care vor sa conceapa trebuie sa aiba relatii intime intr-o zi ciudata, deoarece se crede ca sperma masculina nu este atat de puternica pe cat este cea feminina, iar asta v-ar putea creste sansele de a avea un baietel.
2. Foloseste metoda calendarului chinezesc. O multime de oameni cred ca un calcul facut pe baza calendarului chinezesc este 99% corect. Aceasta este cea mai raspandita credinta despre daca vei avea un baiat sau o fetita. Sexul copilului este calculat prin calendarul chinezesc, unde se ia in considerare varsta mamei, luna in care a conceput sau daca se va dovedi pozitiva daca este testata pentru sarcina.
 3. Planul alimentar. Ambii parteneri ar trebui sa includa in dieta lor o serie de alimente precum carnea rosie, stafidele, pestele, alimentele sarate, si trebuie sa implementeze o varietate de alimente foarte alcaline, astfel incat sansele de a avea un baietel sa creasca.
4. Evita alimentele acide. Trebuie sa stai departe de alimentele cu un nivel de aciditate ridicat. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei, asta daca doresc sa aduca un baietel in familie.
5. Nu sari peste micul dejun. Este prima masa a zilei, iar nici unul dintre parteneri nu ar trebui sa sara peste el. Se crede ca daca partenerii sar peste micul dejun, ei vor concepe o fetita, nu un baietel.
6. Mananca mult. Daca femeia vrea un baietel, ea trebuie sa consume multe alimente in timpul zilei. Astfel, energia va creste, la fel si sansele de a avea un baiat.
7. Dormi pe partea stanga. Daca vrei cu ardoare un copil, incearca sa dormi pe partea stanga, cu capul indreptat spre partea nordica.

multe cupluri planul alimentar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006706 (s)