News Flash:

Vladimir Jirinovski: Moldovenii sunt romani

25 Mai 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladimir Jirinovski
Liderul Partidului Liberal-Democrat din Rusia (LDPR), Vladimir Jirinovski, a declarat in cadrul unui interviu acordat televiziunilor ruse ca moldovenii sunt romani, relateaza portalul Unimedia.md.
"Moldovenii sunt romani! Noi, rusii, le-am dat numele de moldoveni, dar ei sunt romani!", a declarat Jirinovski.
Antiamerican, antiliberal, anticomunist, Vladimir Jirinovski este considerat de numerosi observatori ca un opozant real al Kremlinului si descris adeseori drept un clovn in mediile politice ruse.
Nascut in 1946 in Kazahstan, el a iesit din neantul politic la alegerile prezidentiale din 1991, cand a obtinut 8 la suta din voturi impotriva lui Boris Eltin, principala sa promisiune de atunci fiind aceea de a scadea pretul la votca.
Dupa momentul de glorie din anii '90, cand partidul sau dispunea de un sfert din mandate in Camera inferioara a Parlamentului (Duma), Jirinovski a fost marginalizat in Rusia de Vladimir Putin fara a pierde din impetuozitatea sa verbala.
Tipand si gesticuland in fata microfonului la fiecare aparitie publica, el nu ezita sa profereze injurii (el a fost condamnat in 2010 pentru ca l-a numit pe fostul primar al Moscovei "mafiot") si sa provoace certuri cu interlocutorii sai. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004943 (s)