News Flash:

Viorica Dancila, despre episodul ”imunoglobina”: Am realizat imediat dupa sedinta de guvern

12 Martie 2018
970 Vizualizari | 0 Comentarii
viorica dancila 1

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca si-a asumat greseala din sedinta de guvern, cand a spus de sase ori ”imunoglobina”, dar a spus ca s-ar fi bucurat daca cei care au criticat-o ar fi vazut ca problema a fost rezolvata.
”Accept intotdeauna criticile. De multe ori cred ca sunt constructive. M-ar fi bucurat mult mai mult ca cei care m-au criticat sa vada ceea ce sta in spatele acestei greseli - ca s-a rezolvat problema, iar toti cei care aveau aceasta problema asteptau un raspuns din partea noastra. Noi, romanii, spunem a gresi e omeneste sau numai cine nu munceste nu greseste”, a declarat Viorica Dancila la Antena 3, intrebata despre greseala din sedinta de guvern, cand a spus de sase ori ”imunoglobina” in loc de imunoglobulina.

Ea a spus ca nu mai stie daca pe discurs era scris ”imunoglobila” sau daca a citit ea gresit.

”In fiecare zi e o zi foarte plina, sunt multe presiuni. Probabil atunci, sub presiunea momentului, din dorinta de a explica cat mai multe am facut aceasta greseala. Poate am mai facut greseli si poate voi mai face. Nu neg acest aspect. Sunt foarte putini oamenii care nu au gresit o data cand au pronuntat un cuvant sau cand au facut referire la un anumit domeniu in care nu au lucrat. Nu am toti termenii legat de medicina, nu sunt medic. Nu vreau sa-mi justific faptul ca am facut aceasta greseala. Am facut si mi-o asum. Imediat dupa terminarea sedintei de Guvern am realizat acest lucru. (...) Am fost suparata pe mine ca am gresit. Mi-am asumat aceasta greseala. Nu trebuia sa gresesc si o sa fiu mai atenta”, a adaugat premierul.
Ea a spus ca nu este dependenta de textul scris si ca a facut ea anuntul, nu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, pentru ca primul-ministru este cel care demareaza procedura de urgenta.

”Sa nu uitam ca nu sunt prima care a facut aceasta greseala. Aceasta greseala a fost facuta si de ministrul Sanatatii din 2016 (Vlad Voiculescu - n.r.)”, a mai spus Viorica Dancila.


viorica dancila imunoglobulina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005680 (s)