News Flash:

Violatorii din Vaslui isi afla astazi sentinta

17 August 2015
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Astazi este ziua sentintei pentru violatorii din Vaslui. Cei sapte tineri care au batjocorit o eleva de 18 ani isi vor afla pedepsele pentru faptele lor. Procurorii au cerut 12 ani de puscarie pentru viol in stare agravanta, la care se adauga un spor de o treime din pedeapsa pentru lipsire de libertate. Sentinta va fi data la ora 14:00.
Violul a fost comis in octombrie anul trecut, cand tanara de 18 ani se intorcea de la scoala. Ca sa ajunga acasa, fata s-a urcat in masina a doi tineri pe care ii cunostea. Ea a ajuns insa pe un camp, unde au fost chemati alti cinci baieti. Timp de trei ore tanara a fost violata de cei sapte agresori. Nici macar faptul ca a lesinat de mai multe ori nu i-a oprit. Au stropit-o cu tuica si au continuat sa o violeze, apoi au dus-o acasa. Tanara si-a anuntat imediat parintii, iar acestia au depus plangere.
Cazul celor sapte tineri a revoltat o tara intreaga. Desi trei dintre violatori si-au recunoscut faptele, atitudinea lor a fost de-a dreptul revoltatoare.
Gravitatea faptelor a dus initial la arestarea lor, apoi judecatorii din Vaslui i-au pus sub control judiciar. Procurorii si avocata fetei au cerut pedepse maxime pentru cei sapte violatori din Valeni. Daca judecatorul vor tine cont de solicitarile lor, cei sapte risca 12 ani de puscarie pentru viol in stare agravanta, la care se adauga un spor de o treime din pedeapsa pentru lipsire de libertate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005639 (s)