News Flash:

VIDEO / UIMITOR! Are doar 11 ani, dar CANTA DEMENTIAL! Sa-l cunoastem pe ANDREI CERBU, pustiul care a uimit lumea la "Romanii au talent"

14 Aprilie 2014
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei cerbu

Deși are doar 11 ani, un puști din Romania a reușit să-i impresioneze pe spectatori, pe telespectatori, dar și pe juriul de la la „Romanii au talent”.

Puștiul a caștigat încrederea publicului, care l-a votat să intre în finală de pe prima poziție. Andrei Cerbu a reușit să se detașeze de toți ceilalți concurenți. Originar din Iași, Andrei trăiește fiecare notă pe care o interpretează la chitară, iar pasiunea sa pentru acest instrument și pentru muzică i-a impresionat pe toți cei care l-au ascultat la preselecții și în semifinale.

 

Tatăl său este cel care l-a învățat tot ce știe, iar abilitatea sa de a canta o piesă de cinci minute în fața a cateva sute de spectatori și cu un deget fracturat a fost, cu siguranță, ceva admirabil.  „Mă oprește lumea pe stradă ori să facem fotografii, ori să mă felicite. Tata m-a dus la judo, dar nu mi-a plăcut. Am ajuns la chitară și, într-un final, am reușit. Ascult foarte mult rock energic. Prima piesă pe care am compus-o se numea "I love you" și era pentru o fată pe care o iubeam. Nu ne-am înțeles bine și asta a fost. Acum sunt cu altă fată și ne înțelegem bine", s-a prezentat micul artist și i-a cucerit pe toți romanii. Dintre cei trei jurați, Andi Moisescu a fost complet fermecat de talentul și de personalitatea lui Andrei, iar după prestația din semifinală, i-a spus:

„Nu mai e nevoie să mai adaug niciun cuvant. Andrei este una dintre cele mai mari talente pe care am avut ocazia să le întalnesc în viața mea. E talentat peste măsură. Dacă aș fi în locul lui, aș fi liniștit...nu prea are cum să-i scape finala, e doar o previziune". Yahoo Celebrity

Galerie Video


andrei andi moisescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1080 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030339 (s)