News Flash:

VIDEO - O clujeanca, la Miss Asia Pacific World. Galerie FOTO

26 Martie 2014
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
La 21 de ani, Iulia Monica Dumitrescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Ea a fost aleasă să reprezinte România la Miss Asia Pacific World.

Între 18 mai și 1 iunie, Iulia va reprezenta România în Coreea de Sud, alături de alte 70 de concurente.
Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, Iulia este și o fată foarte inteligentă-vorbește fluent cinci limbi străine și este studentă la Cluj.

În 2012, Diana Popistașu, câștigătoarea Miss Earth România, a renunțat la titlu în favoarea Iuliei, deoarece nu putea merge la concurs din motive școlare. Iulia este obișnuită cu aceste concursuri importante de frumusețe, iar pe unele chiar le-a câștigat. Când a fost întrebată în 2011 de ce își dorește să devină Miss Universe, Iulia a spus că își dorește să inițieze campanii și să aducă o schimbare pentru România:

Vreau să devin Miss Universe România pentru că am încredere în Organizația Miss Universe , doresc să fac o schimbare pentru țara noastră , Romania , reprezentând-o la cele mai înalte standarde , nu doar prin frumusețe , ci și prin eleganță și mai ales inteligență . Dacă aș câștiga concursul, cea mai mare dorință a mea ar fi să încep o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta oamenii din Pakistan care au suferit din cauza inundațiilor”.

Acum doi ani, Iulia spunea că este greu să concureze cu reprezentantele unor țări puternice:

„Recunoaşterea României la nivel mondial este cel mai dificil aspect. În momentul în care ajungi acolo, cu puteri economice ca Rusia, SUA, este greu să răzbaţi. Atunci, luminile sunt îndreptate mai mult spre fetele din ţările latine, ele se remarcă prin faptul că sunt foarte pregătite şi adaptabile în orice situaţie”. Yahoo Celebrity.ro

Galerie Foto

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0875 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027403 (s)