News Flash:

VIDEO - IMAGINI SOCANTE cu asasinarea fratelui vitreg al liderului nord-coreean, Kim Jong-nam

20 Februarie 2017
920 Vizualizari | 0 Comentarii
atac frate
Imagini surprinse de camerele de supraveghere de pe aeroportul international din Kuala Lumpur si difuzate luni par sa arate modul in care a fost atacat fratele vitreg al liderului nord-coreean, Kim Jong-nam, relateaza Reuters online.
Politia din Malaysia cauta patru cetateni nord-coreeni care au fugit din Kuala Lumpur in ziua atacului. Aceasta a retinut deja un barbat nord-coreean, o femeie de origine vietnamenza, una de origine indoneziana si un barbat malaysian.
Cel putin trei dintre cetatenii nord-coreeni cautati au luat un avion spre Dubai din Jakarta in ziua atacului, a declarat pentru Reuters un ocifial din cadrul Biroului pentru imigrari din capitala Indoneziei. Publicatia malaysiana Star a anuntat ca toti patru s-au intors in capitala nord-coreeana, Phenian.
Imagini surpinse de camerele de supraveghere, difuzate de postul de televiziune nipon Fuji TV, par sa arate cum este atacat Kim Jong Nam pe aeroportul international din Kuala Lumpur de catre o femeie, care ar fi atins de fata lui un material textil imbibat cu o otrava cu actiune rapida.

Reuters nu a putut verifica în mod independent autenticitatea materialului video.

În imaginile postate pe mai multe site-uri se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă spre un aparat de check-in.

O femeie se apropie de el din spate pe partea stângă, iar o alta, identificată de postul Fuji ca fiind de origine vietnameză şi care poartă un tricou alb, vine din spatele lui pe partea dreaptă.

În imagine înregistrate dintr-un alt unghi femeia în tricou alb pare să se năpustească asupra lui şi să îi acopere capul cu ceva, punându-şi braţele în jurul bazinului bărbatului.

Pe măsură ce ea se îndepărtează, a doua femeie se deplasează rapid în altă direcţie, deşi nu se ştie ce rol a avut în atac.

Apoi imaginile arată cum bărbatul îşi sterge faţa şi cere ajutor arătând în direcţia ochilor înainte de a fi escortat la o clinică. Imediat ce intră în clinică mersul lui este clătinat, iar când ajunge la persoanlul medical pare să meargă foarte repede.

Mama femeii de origine indoneziană care a fost reţinută a declarat pentru Reuters că fiica sa, Siti Aishah, a fost păcălită că momentul face parte dintr-un show de televiziune sau reclamă. Potrivit presei din Malaysia, suspecta vitenameză, Doan Thi Huong, a spus Poliţiei că a fost păcălită să ia parte la ceea ce ea credea că a fost o glumă. Mediafax.ro 

Galerie Video


imagini surprinse kuala lumpur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006169 (s)