News Flash:

VIDEO - Doi soti s-au incins la restaurant si au facut sex in toaleta localului. Barmanita a auzit gemetele si a chemat politia. Ce a urmat...

23 Iulie 2015
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
sex la local
O partida de sex consumata in toaleta unui local din Dej a fost intrerupta de politisti si pompieri. Barmanita a sunat la 112, speriata de tipetele pe care le-a auzit, dar si de faptul ca o femeie si un barbat erau refugiati de o ora in closet.
Barmanita a sunat la 112 si lucrurile au degenerat. La un moment dat, femeia a batut la usa toaletei, dar iubaretii au refuzat sa-i deschida. Cand tipetele nu au contenit, aceasta a contactat autoritatile, informeaza stirileprotv.ro.
„Nu am facut crima, n-am facut talharii. Domnisoara de la parcare a avut impresia ca eu imi omor sotia sau impresii din astea”, a declarat amorezul, care se iubea in toaleta chiar cu nevasta sa.
Nici la sosirea organelor de ordine cei doi nu s-au grabit sa deschida usa. „Am facut dragoste, ca e barbatul meu, care e problema?”, a urlat femeia. Intrebata daca a luat amenda, aceasta a continuat: „Nu. Dar de ce? Doar e barbatul meu”. Oamenii legii i-au iertat pe cei doi porumbei, dar le recomanda sa faca nu mai faca sex in locuri publice.

Galerie Video


barmanita domnisoara nevasta sa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004744 (s)