News Flash:

VIDEO / Dispar emisiunile lui Banciu si Badea?

14 Martie 2014
1983 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Banciu prezintă din 2011 un pamflet neconvenţional, cu umor de calitate. Spre deosebire de alte producţii de acest gen, emisiunea tratează în primul rând teme incomode. Așa este prezentat show-ul lui Banciu, care este în pericol să dispară în 10 zile.

CNA-ul a hotărât ieri noi reguli de desfășurare ale emisiunilor de tip pamflet sau satiră, printre care se află și emisiunea lui Banciu, dar și cea a lui Mircea Badea sau a cârcotașilor.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi (n.r. joi) un proiect de decizie prin care toate programele, în afară de producțiile cinematografice nu vor mai putea fi clasificate după bunul plac al televiziunilor, ci ”doar în funcție de tipul de programe prevăzute în structura de programe aprobată de Consiliu”. Singurele genuri de programe definite în legislația audiovizualului cu care operează Consiliul sunt cinci: informative, culturale, educative, religioase și de divertisment, a precizat Laura Georgescu, președintele CNA” și a citat jurnalistul.

În stilu-i caracteristic, Banciu a declarat în emisiunea sa de aseară:„Iată fraților că am ajuns să închidem în sfârșit și cămara. O să încercăm să trăim din karaoke pentru că vremurile nu mai sunt ale noastre și mai avem câteva zile până când va apărea în Monitorul Oficial și după aia vom dispărea. Nu mă vait. Ne-a închis pentru că nu corespundeam cerințelor secolului XXI. Cum adică să facem noi pamflet la televizor?!”. Această emisiune mai are 10 zile până la desființarea bruscă.S-ar putea să mă apuc de karaoke, să joc hochei pe gheață, să vând vată de zahăr în Cișmigiu”, a spus realizatorul.  Totuși, CNA-ul a hotărât să le ceară televiziunilor care au asemenea emisiuni să le reclasifice sau să le desființeze, ceea ce este puțin probabil, mai ales că sunt emisiuni extrem de urmărite în România. (YahooCelebrity.ro)

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033242 (s)