News Flash:

Victor Ponta o ataca pe Alina Gorghiu

9 Iunie 2016
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern2
Premierul Victor Ponta continu seria atacurilor la adresa Alinei Gorghiu cu un nou mesaj prin care aduce aminte de contractele de consultanta acordate de Teodor Atanasiu (fost sef AVAS) catre consiliera sa pe vremea aceea, avocatei Alina Gorghiu. 

Iata mesajul integral publicat pe pagina se socializare a fostului premier:

"Apel catre conducerea PNL (in special pentru Tovarasa PresedinteAlina Gorghiu Dej) - va rog sa il numiti ca nou sef la PNL Bucuresti pe stimabilul domn Teodor Atanasiu!

Aceasta decizie va fi consecventa cu dorinta dvs. de a sprijini activitatea DNA si lupta impotriva coruptiei! Deoarece in acest fel dosarul penal legat de contractele pe care Dl. Atanasiu (fost sef AVAS) le-a acordat ilegal consilierei sale de la acea data (si avocat) Alina Gorghiu va ramane la un singur procuror si va costa mai putin faza de urmarire penala!

Daca aveti cumva amnezii sau alte probleme grave de memorie va poate ajuta linkul de mai jos!

Daca aveti cumva iluzii ca DNA va va proteja doar pentru ca dvs. ii ridicati osanale in Parlament si la televiziuni sunteti extrem de naivi - dosarul va merge mai departe atunci cand valoarea dvs. de intrebuintare va deveni irelevanta.

Stimata Doamna Alina Gorghiu (Dej) - prin numirea dlui. Atanasiu la conducerea PNL Bucuresti, dupa ce in calitate de subordonata fidela la AVAS v-a dat o multime de contracte si bani, mai are un avantaj - va va aduce in cont si infractiunea de conflict de interese (cea pentru care dvs. va luptati din rasputeri sa nu o scoata cineva din Codul Penal, asa cum a decis Curtea Constitutionala)!

Sa nu ma dezamagiti! Succes!", incheie Victor Ponta.

Pentru cei care nu isi amintesc subiectul, este vorba despre niste contracte pe care casa de avocatura a Alinei Gorghiu le-a incheiat cu AVAS si pe care jurnlaistii de la EVZ le-au facut publice in urma cu un an.

Documentele arata cum casa de avocatura a liderului PNL a incasat bani publici de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Informatiile au fost folosite inca de anul trecut de fostul premier Victor Ponta pentru a acuza-o pe Gorghiu ca a facut acelasi lucru pentru care el este trimis in judecata.

“Se vorbeste despre contracte. N-am semnat niciodata niciun fel de contract cu societati capital de stat. Stiu ca a semnat dl Sova cu societati din portofoliul AVAS condusa atunci de dl Th Atanasiu. Deci dumneavoastra vreti sa-mi dau demisia pentru ca Atanasiu si Sova au semnat niste contracte. Care e logica? Sau poate domnul Atanasiu a fost sfatuit gresit de catre o consiliera a domniei sale, care era si avocat si stia foarte bine ce inseamna contracte cu statul. Daca a uitat doamna Gorghiu: contract – Gorghiu, Pop si asociatii – AVAS – 6000 euro plus TVA. Sunteti cam scumpa, doamna Gorghiu. Gorghiu, Pop si asociatii – AVAS – 15. 000 euro + TVA. Gorghiu, Pop si asociatii – AVAS – 10000 euro + TVA”, asta sustinea Victor Ponta in urma cu un an de zile. Iar documentele pe care au pus mana cei de la Evenimentul Zilei ii dau dreptate fostului premier.

In documente se arata cum casa de avocatura a liderului PNL a incasat bani publici pentru consultanta de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului in anii 2008 si 2009. Perioada in care aceste contracte au fost semnate coincide cu cea in care Alina Gorghiu a fost consilierul Presedintelui AVAS, care la acea perioada era condusa de viitorul deputat PNL, Teodor Atanasiu. 

pnl alina gorghiu pnl bucuresti teodor atanasiu dna dosarul penal avas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0922 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030067 (s)