News Flash:

Victor Ciorbea a depus juramantul ca Avocat al Poporului

6 Mai 2014
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Ciorbea
Victor Ciorbea a depus, marti, juramantul pentru functia de Avocat al Poporului, in prezenta presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, acesta din urma mentionand ca se reechilibreaza, astfel, institutiile fundamentale ale statului roman.
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, la eveniment, ca Victor Ciorbea va fi Avocat al Poporului "intr-o perioada delicata a societatii romanesti".
"Se reechilibreaza, astfel, institutiile fundamentale ale statului roman. Organizatiile neguvernamentale, societatea civila, cetatenii au astazi, in prezenta domnului Ciorbea in functia de Avocat al Poporului, unde sa se adreseze in momentul in care legislatia nu le este favorabila sau sunt momente in care, interpretand anumite pasaje din legislatie, constata ca in anumite sectoare economice sau in anumite zone sociale exista un blocaj", a spus social-democratul.
Zgonea a subliniat ca aceasta functie are mare vizibilitate, cateodata cu presiuni extraordinare din partea grupurilor politice parlamentare si nu numai. Mediafax.ro

victor ciorbea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030563 (s)