News Flash:

Viata Mariei Sarapova se va schimba radical dupa ce a picat testul antidoping, spune fostul ei antrenor

9 Martie 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
sarapova dopaj
Nick Bollettieri, fostul antrenor al tenismenei Maria Sarapova, a declarat ca viata sportivei din Rusia se va schimba radical, dupa ce a fost depistata pozitiv in cadrul unui test antidoping care a avut loc in timpul turneului de Mare Slem al Australiei din 2016, informeaza BBC.
"Faptul ca a picat testul antidoping este o schimbare majora pentru intreaga ei viata, nu doar pentru activitatea din tenis. Vestea a venit ca un soc pentru mine, pentru ca Maria a fost mereu sincera in privinta tuturor aspectelor. Totusi, oricine trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce face in viata", a declarat antrenorul in varsta de 84 de ani.
Tenismena Maria Sarapova a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa la Los Angeles, ca a fost depistata pozitiv in cadrul unui test antidoping care a avut loc in timpul turneului de Mare Slem al Australiei din 2016. Rusoaica in varsta de 28 de ani a fost testata pozitiv cu Meldonium, o substanta care i-a fost administrat Mariei inca din 2006, pentru probleme medicale. "Am luat prima data substanta in 2006, am avut mai multe probleme de sanatate in acea perioada, aveam si un deficit de magneziu. In plus, este un istoric familial de diabet. Am continuat sa iau substanta doar pentru ca ma mentinea sanatoasa.", a declarat Sarapova.
Maria Sarapova va fi suspendata provizoriu de Federatia Internationala de Tenis (ITF) , incepand cu 12 martie, pana la determinarea cauzei. Sarapova a precizat ca nu stia faptul ca Meldonium este o substanta interzisa.
Bollettieri este de parere ca Sarapova a facut o greseala fara intentie si nu crede ca sportiva si-a creat un avantaj metabolic injust in urma administrarii acelor medicamente: "Ea a spus ca va accepta consecintele, dar spera si se roaga ca poate fi lasata sa joace din nou. Ce altceva mai poti spune? Nu cred ca Maria Sarapova ar fi continuat sa faca ceva ilegal, mai ales fiind in lumina reflectoarelor, daca stia despre asta. Este greu sa gasesti o pata neagra in cariera Mariei, sper ca autoritatile vor tine cont de realizarile ei in acest sport".

nick bollettieri maria sarapova rusia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007183 (s)