News Flash:

Veste teribila pentru sportul romanesc. Un mare campion, diagnosticat cu CANCER

14 Ianuarie 2015
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul mare campion de box si de raliu Mihai Leu a fost diagonisticat cu o forma rara de cancer. Mai exact, tumora care s-a dezvoltat destul de mult a aparut in zona rectului.
M
ihai Leu a povestit drama prin care trece in ultima perioada.
In urma cu cateva saptamani, fostului mare boxer roman i-a fost gasita o o tumora la rect. Din fericire, Leu s-a operat la Spitalul Fundeni si sustine ca a reusit sa invinga cancerul.
"Am invins cancerul si, acum, ma simt bine. Am trecut printr-o interventie medicala la Spitalul Fundeni si am reusit sa imi revin. Doctorul Irinel Popescu m-a operat, iar apoi mi-am refacut analizelele. Cu ele am plecat la Viena, la o clinica de specialitate, si medicii de acolo mi-au spus clar ca nu mai prezint semnele bolii, tumora a fost inlaturata definitiv", a spus Leu pentru Wowbiz.
"Totusi, pentru a nu mai avea probleme, am urmat un tratament medicamentos si am facut si terapie! Repet, in acest moment, sunt bine si nu mai trebuie sa isi faca nimeni probleme", a continuat acesta.
Mihai Leu (45 de ani) e fost campion mondial la box, unde are un record la profesionisti de 28 de victorii din tot atatea partide.
Dupa ce-a agatat manusile in cui, Leu a inceput sa concureze la raliu. 

Galerie Foto

mihai_leu
mihai leu leu spitalul fundeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007526 (s)