News Flash:

VERDICT TERIBIL pentru Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity! Medic: "Sansele ca el sa mai arate exact ca inainte sunt foarte mici!"

20 Noiembrie 2015
1698 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei galut
Solistul Goodbye to Gravity, Andrei Galut, este singurul supravietuitor din trupa dupa incendiul din 30 octombrie din clubul Colectiv, insa viata lui va fi complet modificata chiar daca a avut norocul sa scape din infern.
''Sansele ca el sa mai arate exact ca inainte sunt foarte mici. E foarte greu de crezut. Aceste operatii se vor face in decursul anilor. Se vor termina de abia peste 4-5 ani. Pe langa faptul ca sunt proceduri scumpe, de sute de mii de euro, pacientul trebuie sa aiba un psihic de fier pentru a nu se cufunda in depresie'', a declarat o sursa medicala pentru cancan.ro.
Andrei Galut este internat in Olanda, unde isi trateaza arsurile suferite pe mare parte din corp, cele mai grave, de gradul trei si patru, fiind la nivelul fetei. In prezent, medicii sunt rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire. Pana acum, Galut a suferit cateva operatii de reconstructie a fetei, noteaza sursa.
In incendiul de la Colectiv, Andrei Galut si-a pierdut colegii de trupa, iubita, cativa colegi de munca de la Oracle, dar si prieteni fotografi sau alti apropiati. Gandul.info

andrei galut
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005351 (s)