News Flash:

Venitul unui cersetor din Constanta, pe o zi de stat „ cu mana intinsa”. Dezvaluirile autoritatilor te vor pune pe ganduri

21 Mai 2018
888 Vizualizari | 0 Comentarii
venit

O campanie demarata de autoritatile din Constanta pentru eradicarea cersetoriei a scos la iveala sumele pe care le castiga, in fiecare zi, cei care stau cu mana intinsa.

O femeie care cerseste intr-o zona frecventata de multa lume din Constanta nu face un secret din faptul ca se intoarce acasa cu o suma frumusica, mult mai mare decat cea castigata de multi romani care muncesc din greu, informeaza Stirile Pro TV.

Femeia le-a marturisit chiar politistilor locali ca, in fiecare zi, castiga intre 300 si 400 de lei, dar suma este considerabil mai mare vara, cand orasul este plin de turisti.

„Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana. Acesta este probabil principiul dupa care se orienteaza si zecile de cersetori care profita de multe ori de mila constantenilor care le ofera bani si le incurajeaza astfel practica. Stiati ca un cersetor castiga chiar si 400 de lei pe zi? Ce ziceti? Spunem STOP cersetoriei?”, a publicat Primaria Constanta pe Facebook.

Politia Locala incearca sa descurajeze cersetoria, mai cu seama ca in Constanta au fost deja semnalate cateva cazuri deosebite, care au ajuns virale pe internet. Persoanele prinse la cersit au fost amendate cu cate 100 de lei, iar banii obtinuti ilegal au fost confiscati.
Recent, pe o retea de socializare a circulat povestea unui cersetor care a depus 1.000 de euro la banca, bani pe care i-a adaugat la economiile lui de 47.000 de lei.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008753 (s)