News Flash:

Vedeta cu cel mai generos bust din showbiz traieste momente de cosmar

11 Iulie 2017
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta bust

Vedeta cu cel mai generos bust din showbiz trăieşte momente de coşmar: “Sunt țintuită la pat”

După ce a devenit diva cu cel mai generos bust din showbiz-ul dâmboviţean, blonda care face furori cu formele senzuale trece prin momente dramatice.

Ghinionul se ţine scai de Oana Oprea, Eva Kent aşa cum este cunoscută publicului larg. Nici bine nu şi-a revenit după ultima operaţie că acum vedeta are parte de alte probleme de sănătate. Mai exact, de câteva zile, blondina este ţintuită la pat de o răceală puternică.

„Mă simt foarte rău, sunt praf, o răceală puternică mi-a venit de hac. Simt că mă doare tot corpul. De câteva zile sunt ţintuită la pat. Îmi e aşa de greu. Sper să îmi revin repede că nu mai suport starea asta”, ne-a declarat diva.

Recent, fosta asistentă a revenit în România pentru a-şi îndeplini marea dorinţă. Şi adică, Eva Kent a fost supusă, pentru a patra oară, unei operaţii de mărire a bustului.
„Sunt chiar foarte mari, chiar nu am visat şi nici nu am sperat vreodată la aşa ceva. Acum cred că sunt „diva” cu cei mai mari şi rotunzi sâni din showbiz”, ne-a declarat Oana în urmă cu o săptămână.

Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, este din Turnu Severin şi a devenit cunoscută după ce a jucat în filme pentru adulţi. A acceptat să joace după ce l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină impresar în timpul unei vacanţe în Italia. Acesta a sfătuit-o să câştige bani făcând sex, oferindu-i suma de 6.500 de euro. Oana şi-a luat numele de scenă Eva Kent şi a semnat rapid un contract cu o agenţie din Ungaria. Apoi, vedeta a revenit în România, a ajuns asistenta lui Dan Capatos la ”Un show păcătos” și, după ce a cunoscut celebritatea și s-a iubit cu fiul unui milionar, a plecat înapoi în Italia, loc în care lucrează ca model.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007944 (s)