News Flash:

Vasile Blaga, la DNA

14 Aprilie 2016
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
blaga
Vasile Blaga a ajuns joi, in jurul pranzului, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde este audiat in calitate de martor intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie la ANRP.
La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, copresedintele PNL a declarat ca a fost citat intr-un dosar de abuz in serviciu. Potrivit unor surse judiciare, Vasile Blaga a fost chemat de procurorii DNA sa dea declaratii in calitate de martor intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie privind retrocedari ilegale facute de ANRP.
Intrebat daca avea cunostinta de neregulile de la ANRP, Blaga a spus „nu am fost implicat, procurorii vor face lumina in aceste cazuri”.
Procurorii anticoruptie au investigat in ultimii ani mai multe presupuse fapte de coruptie de la ANRP, unele dintre dosare fiind deja trimise in judecata.
In cauzele ramase in curs de instrumentare la DNA au fost audiati, de la inceputul acestui an, ca martori, printre altii, Emil Boc, Catalin Predoiu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004649 (s)