News Flash:

USR cere PSD sa o demita pe Viorica Dancila

17 August 2018
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
danc2

USR cere PSD sa o demita pe Viorica Dancila, sustinand ca, prin scrisoarea trimisa astazi liderilor europeni, premierul dovedeste inca o data ca este o marioneta condusa de Liviu Dragnea.
”Cerem PSD sa o demita de urgenta pe Viorica Dancila, premierul este o rusine pentru Romania. Prin scrisoarea trimisa astazi liderilor europeni, premierul Dancila dovedeste inca o data ca este o marioneta condusa de Liviu Dragnea. Continutul scrisorii este revoltator si periculos”, afirma USR.

In opinia USR, este inadmisibil ca Viorica Dancila sa se refugieze in retorica minciunii in fata presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintelui Frans Timmermans, cu atat mai mult cu cat liderii europeni cunosc foarte bine motivul pentru care se aflau oamenii in strada si cum s-au derulat evenimentele in seara zilei de 10 august.

”Afirmatia premierului potrivit careia fost «o incercare de inlaturare pe cale violenta a guvernului» este inacceptabila in contextul sutelor de dovezi video si marturii ale victimelor protestului, si la fel de necredibila precum guvernul pe care il conduce. Demisia Vioricai Dancila trebuie sa fie un act de curaj din partea PSD”, mai sustine USR.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006966 (s)