News Flash:

UPDATE - Cristian Cioaca, CONDAMNAT DEFINITIV LA 15 ANI SI 8 LUNI DE INCHISOARE pentru uciderea Elodiei Ghinescu

18 Iunie 2014
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistul Cristian Cioaca a fost condamnat, miercuri, la 15 ani si 8 lunide INCHISOARE CU EXECUTARE pentru uciderea Elodiei Ghinescu.

Vom reveni 

Poliţistul Cristian Cioacă a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti, pentru punerea în aplicare a sentinţei, el spunându-le jurnaliştilor: ”V-am pupat”.

Cristian Cioacă a fost ridicat de la locuinţa sa din Piteşti în jurul orei 17.10. El a fost scos cu cătuşe la mâini din blocul în care locuieşte.

Poliţistul, care avea la el o geantă pe care o ţinea cu mâinile încătuşate, nu a făcut niciun fel de comentariu despre decizia instanţei.

În momentul în care a fost urcat de poliţişti în maşină, el le-a spus jurnaliştilor:”V-am pupat”, fără a face alte declaraţii.

Curtea de Apel Piteşti, care miercuri după amiază s-a pronunţat definitiv în acest doar, a schimbat încadrarea juridică a faptei din "omor" în "lovituri cauzatoare de moarte", transmite corespondentul MEDIAFAX.

De altfel, la ultima înfăţişare din acest dosar instanţa de judecată a pus în discuţie din oficiu schimbarea încadrării juridice în acest sens.

De asemenea, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au decis majorarea valorii daunelor morale pe care poliţistul trebuie să le plătească familiei Ghinescu. Mediafax.ro

vom reveni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035482 (s)