News Flash:

UniversalSpedition, o firma de incredere, care asigura transporturi din si inspre Timisoara

2 Februarie 2016
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
transport 1
UniversalSpedition, o firma de incredere, care asigura transporturi din si inspre Timisoara

Cu cat un oras este mai mare si mai dezvoltat, cu atat acesta are legaturi de afaceri mai stranse cu alte centre industriale importante din tara sau din strainatate. Si cu totii ne mandrim cu faptul ca Timisoara este unul dintre primele centre industriale, comerciale si culturale din Romania, iar un astfel de palmares nu poate sa fie intretinut decat cu o doza buna de seriozitate in toate domeniile. Unul vital pentru pastrarea legaturilor de afaceri este cel al transporturilor. Indiferent care ar fi marfurile, ele trebuie aduse si livrate la timp, pentru ca toata lumea sa fie multumita. Iar pentru firmele care nu dispun de un parc auto facut pentru asa ceva, cea mai buna solutie ramane colaborarea cu o companie specializata in transport intern si international. Pentru timisoreni, aceasta poate sa fie UniversalSpedition, o companie cu experienta, cu vehicule pentru toate nevoile si suficient de serioasa pentru a convinge pe toata lumea ca este solutia necesara.

Transport intern si international, in toate colturile Europei

Pentru un oras important este vital sa fie mentinute relatiile comerciale cu celelalte centre importante de pe continent. Pentru cei care isi doresc sa trimita produse la export sau asteapta materie prima din alte tari, UniversalSpedition ofera servicii de cele mai inalta calitate. Acestia pun la dispozitia clientilor camioane, microbuze sau vehicule de transport special, pentru ca orice tip de marfa sa ajunga la destinatarul sau.

Nu sunt neglijate insa nici transporturile interne, intrucat acestea raman cele mai populare destinatii pentru produsele afaceristilor din Romania. Indiferent de distanta sau de regimul de transport (acesta poate sa varieze de la transport de marfa frigorifica, pana la haine, materiale de constructie, lemn sau bare de metal, printre multe altele), cei interesati vor fi intampinati cu cele mai bune preturi, dar si cu niste conditii deosebite, prin care se asigura integritatea marfurilor, in special a celor mai sensibile.

Toate tipurile de transport pentru destinatiile mai indepartate

Cel mai simplu este sa transporti folosind masini. In ziua de astazi, cand soselele duc peste tot si exista autostrazi pentru a te deplasa cat mai rapid (nu la noi, dar alte tari nu impartasesc aceleasi probleme precum Romania), transportul rutier este cea mai la indemana si mai ieftina solutie. Nu este insa singura si exista si cazuri in care se doreste ceva mai mult, in special cand marfurile sunt grele si distantele mari.

Una dintre solutiile pentru marfurile trimise peste mari si tari este oferita de nave. Pe de-o parte, transportul pana in portul Constanta costa si el, dar pentru produsele care au ca destinatie Asia (sau care provin de acolo si vin in Romania), aceasta este cam singura solutie. Compania ofera transportul pana in port si de acolo se ocupa partenerii, deci totul este in siguranta.

A treia posibilitate este transportul aerian. Poate ca nu reprezinta solutia preferata de majoritatea companiilor din Romania, dar cu siguranta este cea mai rapida varianta (desi probabil si cea mai scumpa). Oricum, UniversalSpedition, prin partenerii sai, ofera si posibilitati de transport pe calea aerului.

Siguranta si seriozitate, indiferent de tipul marfurilor

Multe firme aleg sa transporte marfuri destul de mici si de usoare, asa cum sunt alimentele, hainele, electronicele si alte obiecte care nu sunt nici grele si nici nu ocupa prea mult spatiu. Piata nu se opreste insa doar la acestea, asa ca, de multe ori este nevoie de un serviciu de transporturi care sa suporte si ceva mai mult. In tot cazul, o firma buna trebuie sa fie mereu pregatita, pentru ca niciodata nu se stie care sunt nevoile clientului.

UniversalSpedition este insa gata pentru orice provocare, de comenzi mari sau grele, sau care ar trebui sa fie transportate in conditii speciale. Sunt asigurate servicii transport tractoare si alte utilaje agricole, vagoane, bobine metalice, cherestea, materiale de constructie, produse siderurgice si multe altele. Daca la acestea mai adaugam si excavatoarele, combinele, sau alte utilaje industriale, putem spune ca firma chiar ofera transport pentru orice.

Transportul special, un alt serviciu disponibil

Pe langa toate aceste utilaje, care pot sa fie mai mari si mai grele, fara insa a necesita conditii speciale de transport, apar si comenzi de transport agabaritic, acestea fiind, de asemenea, acceptate. Transportul agabaritic nu reprezinta o situatie prea comuna, dar in cazul firmelor de constructii, a agricultorilor sau a celor care lucreaza in domeniul transporturilor, el reprezinta o necesitate. Pot sa fie astfel transportate piese mari si grele, motoare, ambarcatiuni, containere, masini de extractie a petrolului si acestea reprezinta doar cateva dintre produsele care au nevoie de autorizatie speciala pentru transport, uneori chiar si de escorta. In plus, compania pune la dispozitia clientilor si planul de transport si ajuta la obtinerea tuturor autorizatiilor necesare pentru siguranta traficului din zona.

Un alt tip de transport special este cel de produse chimice, inflamabile sau de ingrasaminte. Si acestea trebuie sa fie realizate in conditii maxime de siguranta, cu masini speciale si doar de catre personal cu experienta, beneficii oferite in totalitate de UniversalSpedition.

Preturi pentru toata lumea, in functie de servicii

Cand vorbim despre transporturile speciale, este normal ca ele sa fie ceva mai scumpe, pentru ca si conditiile in care se realizeaza sunt mai dificile (aprobari, utilaje speciale, programe deosebite si multe altele). In rest, insa, preturile sunt calculate in functie de distanta, de greutatea produselor si de volumul ocupat de acestea. Transportul express, adica intr-un timp mai scurt, se taxeaza si el in plus (firma ofera perioade de livrare intre 24 si 72 de ore, in orice loc de pe continent, pentru cei care isi doresc asa ceva).

Totusi, tranporturile in conditii normale sunt mult mai ieftine. In plus, pentru cei care nu sunt chiar atat de pretentiosi, se poate alege si transportul in cuplaj. Aceasta varianta, care presupune transportul concomitent pentru marfurile mai multor firme, aduce cu sine si ceva economii pentru toti cei implicati.

Pe langa aceasta, toate marfurile trasportate, indiferent de tipul transportului, sunt asigurate, deci, in cazul in care are loc vreun accident, proprietarii nu trebuie sa isi faca griji, ei urmand a-si primi banii pe marfa inapoi.

Galerie Foto

logo_-_Universal_Spedition
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006506 (s)