News Flash:

Unitatea de Urgente de la Spitalul Municipal din Timisoara va fi extinsa si modernizata

14 Noiembrie 2014
1298 Vizualizari | 0 Comentarii
Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Timisoara se extinde si se modernizeaza. Santierul va incepe imediat ce se va desemna un constructor castigator, iar lucrarile vor dura 11 luni.
Adresabilitatea anuala pentru acest spital este de 28.000 de solicitari in medie, pe toate liniile in ceea ce priveste urgenta, mai putin urgenta de stomatologie, care e la fosta policlinica 3.
„Va fi un spatiu care va avea o zona de resuscitare (doua paturi), o zona de monitorizare a pacientilor (14 paturi), camera de gips, camera de ecografie, statii de asteptare, circuite. Prin asta eu zic ca vom indeplini si criteriile care sunt acum si capacitatea de reactie la urgenta a spitalului”, spune Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal Timisoara.
Lucrari sunt efectuate de Primaria Timisoara, cu spitalul ca beneficiar, iar acum se face analiza achizitiei. Din momentul inceperii lucrarilor, reabilitarea va dura 11 luni.
Dupa ce se va da castigatorul si va trece perioada de contestatii, va incepe amenajarea santierului. Suma alocata proiectului este de aproximativ 3 milioane de lei, suma bugetata de Primaria Timisoara, scrie tion.ro.
„Este un lucru absolut important pentru spital, una dintre cele mai importante necesitati ale spitalului”, spune Octavian Mazilu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.013702 (s)