News Flash:

Un nou loc de relaxare pentru locuitorii Timisoarei. Nimeninu se astepta la aceasta surpriza

13 August 2015
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
hamace
Concediu, vara, relaxare… Toti vor sa se relaxeze in aceasta perioada, chiar daca sunt la lucru ori la scoala. Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT) s-a gandit la tineri si a montat in parcul din fata Casei Tineretului hamace pentru ca tinerii prezenti la activitati in cladire sa se poata relaxa.
Nu mai putin de patru hamace au fost montate in parcul din fata Casei Tineretului din Timisoara, unde activeaza peste 30 de organizatii pentru tineri cu sute de proiecte de-a lungul anului.
Avand in vedere prezenta tinerilor la proiecte, dar si temperaturile ridicate de afara, a aparut nevoia existentei unei zone de relaxare in aer liber. Primii tineri care au profitat de zona amenajata au fost membrii organizatiei ARDOR Banat (Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica – Filiala Banat), care desfasoara un proiect la Casa Tineretului in aceasta perioada, scrie tion.ro.
„Avand in vedere numarul tot mai mare de tineri care vin la proiecte in Casa Tineretului ne-a venit ideea de a amenaja pentru acestia spatiul de relaxare cu hamace. Primul hamac a fost primit cadou din partea colegilor de la LSFMT – Liga Studentilor din Facultatea de Mecanica din Timisoara, organizatie care activeaza in cadrul FITT. Noi am mai cumparat 3 hamace si am amenajat spatiul dintre copacii din fata Casei Tineretului. Speram sa profite cat mai multi tineri de facilitatile pe care le punem la dispozitie la Casa Tineretului prin intermediul Fundatiei Judetene pentru Tineret Timis”, a declarat Catalin Iapa, presedintele FITT.
Zona de relaxare va ramane amenajata pe tot parcursul verii.

casei tineretului ardor banat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007015 (s)