News Flash:

Un fragment de avion gasit pe o plaja a Insulei Reunion ar putea fi al cursei malaysiene disparute - VIDEO

30 Iulie 2015
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
Malaysia Airlines
Un fragment al fuselajului unui avion a fost gasit pe o plaja a Insulei La Reunion, apartinand Frantei si situata in Oceanul Indian, in apropiere de Madagascar, autoritatile verificand daca nu cumva este o parte a aeronavei companiei Malaysia Airlines disparuta in martie 2014.
Fragmentul de avion, care are lungimea de doi metri si pare a fi o parte a unei aripi, a fost gasit pe o plaja din zona Saint-André, pe Insula Réunion.
"Este plina de melci submarini, un indiciu ca a stat mult timp sub apa", au declarat martori citati de ziarul Le Point.
Fragmentul de fuselaj ar putea fi al unui avion prabusit in mai 2006 in largul insulei, al zborului MH370 (Malaysia Airlines) disparut in martie 2014 sau al unui Airbus A310 al companiei Yemenia cazut in largul Arhipelagului Comore in iunie 2009.
Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines (zborul MH370) a disparut pe 8 martie 2014, in timp ce se deplasa din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). La bordul avionului erau 239 de persoane, considerate decedate.
La inceputul lunii iunie, un matematician de la Universitatea A&M din Texas sustinea ca este probabil ca avionul MH370 al Malaysia Airlines, care a disparut in urma cu 15 luni in timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur la Beijing, sa fi plonjat vertical in Oceanul Indian. 
Folosind "matematica aplicata" si simulari pe calculator, matematicianul Goong Chen a stabilit ca un avion care plonjeaza vertical in apa nu se dezintegreaza. Un avion care loveste apa la un anumit unghi, se rupe in bucati care se imprastie pe suprafata apei. Insa unul care loveste apa aproape vertical sufera pagube minime.
Mediafax.ro 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)