News Flash:

Un elev in varsta de 16 ani din Braila a ajuns la spital dupa ce si-a taiat venele cu o lama, inainte de inceperea unei ore

4 Octombrie 2017
796 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22 1
Un elev in varsta de 16 ani din Braila a ajuns la spital dupa ce si-a taiat venele cu o lama, inainte de inceperea unei ore. Medicii spun ca este in afara oricarui pericol, iar politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Soclar Judetean (ISJ) Braila, incidentul a avut loc la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Braila.
Dupa o pauza, la inceputul unei ore, in momentul in care profesorul a intrat in clasa, o fata a vazut ca ii tasnea sange de la mana baiatului respectiv si a spus acest lucru cadrului didactic.
Reprezentantii unitatii de invatamant au sunat la 112, iar la fata locului si-au facut aparitia un echipaj de ambulanta, dar si politisti.
Baiatul, in varsta de 16 ani, elev in clasa a IX-a, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, el fiind insotit de diriginta sa.
Cadrele medicale i-au acordat ingrijiri de specialitate si au spus ca baiatul se afla in afara oricarui pericol. De acest incident au fost anuntati si parintii adolescentului.
Politistii braileni continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, urmand sa fie intocmit si un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006558 (s)