News Flash:

Un elev dintr-un colegiu din Timis a fost premiat de ministrul Educatiei

25 Decembrie 2017
845 Vizualizari | 0 Comentarii
Sergiu Novac

Un elev al unui liceu din Timiș a fost premiat de ministrul Educației Liviu Pop și de reprezentanții Senatului României, la final de an. Elevul de clasa a X-a din Timiș este laureat al Olimpiadei Internaţionale pluridisciplinare Tuymaada.

Sergiu Novac, elev în clasa a X-a al Colegiului Naţional „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, laureat al Olimpiadei Internaţionale pluridisciplinare Tuymaada, a fost premiat de Ministerul Educației și Senatul României, alături de profesoara sa Adriana Mariș.

La festivitatea de premiere a olimpicilor români, desfășurată în a doua decadă a lunii decembrie, ministrul Liviu Pop l-a premiat, alături de alţi 167 de elevi, şi pe Sergiu Novac, elev în clasa a X-a al Colegiul Național „Coriolan Brediceanu”, laureat al Olimpiadei Internaţionale pluridisciplinare Tuymaada. Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” a primit o diplomă de onoare.

O altă diplomă de onoare a fost înmânată elevului Sergiu Novac, din partea Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport a Senatului României, „ca semn al recunoaşterii şi preţuirii performanţelor prezente şi viitoare”, profesoarei Adriana Mariş, „ca semn al preţuirii pentru strădaniile de a înălţa şcoala românească” şi Colegiului Naţional „Coriolan Brediceanu” „în semn de omagiu şi preţuire pentru generaţiile de profesori şi elevi care au dat strălucire şcolii prin performanţă”.

Sergiu Novac a obţinut în luna aprilie a acestui an și premiul I pe ţară, precum şi medalia de aur oferită de Societatea de Ştiinţe Matematice din România la Olimpiada Națională de Matematică desfășurată în urbea de pe Bega. Sergiu a mai primit un premiu pentru cea mai originală soluţie, din partea Asociaţiei Restauro, tot în aprilie 2017. sursa: Tion.ro


sergiu novac liviu pop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004950 (s)