News Flash:

Un criminal din Timisoara s-a casatorit dupa gratii cu o ucraineanca

2 Aprilie 2015
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
Sergiu Florea
Sergiu Florea, fostul student la Medicina din Timisoara, condamnat pentru uciderea si transarea unui barbat, s-a cununat civil cu o tanara de 22 de ani din Ucraina, miercuri, in Penitenciarul Arad, la ceremonie asistand doar doi martori si oficialii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Surse din cadrul Penitenciarului Arad si din cadrul Primariei Arad au declarat corespondentului MEDIAFAX ca Sergiu Florea si Ina Kalioglo, din Ucraina, s-au cununat in clubul din incinta penitenciarului, iar la ceremonie au fost prezenti doar doi martori, fara rude ale mirilor.
Conform surselor citate, tanara de 22 de ani a fost insotita la penitenciar de reprezentantul unei fundatii, care i-a sprijinit pe cei doi miri, iar dupa aproximativ o ora tanara a plecat. Tanara, care nu a dorit sa dea declaratii presei, nu a purtat rochie de mireasa si a adus in penitenciar un platou cu prajituri, pentru a-i servi pe cei prezenti.
Reprezentantul Fundatiei de Binefacere "Iozsef", Iulian Siminiuc, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Ina Kalioglo este voluntara in organizatie si ca a sprijinit-o pentru realizarea cununiei. Siminiuc a insotit-o pe Ina Kalioglo de la Hunedoara la Arad, pentru ca in ultima perioada ea locuia cu chirie in Hunedoara, iar dupa ceremonia din penitenciar a dus-o inapoi acasa.
Conform lui Siminiuc, detinutul si tanara din Ucraina s-au cunoscut in urma cu trei ani, prin intermediul unei reviste crestine.
"Ina scria la revista, iar Sergiu ii urmarea articolele. El i-a scris scrisori si au inceput sa corespondeze", a afirmat Siminiuc.
El a adaugat ca tanara se va intoarce in Ucraina si va reveni in vizita la sotul sau.
Reprezentantul fundatiei afirma ca fata l-a vizitat pe Florea cu mai multe ocazii in locul de detentie si ca aceasta nu urmarea obtinerea vizei de sedere in Romania, "cum s-ar putea specula".
Surse din cadrul Penitenciarului Arad au precizat ca Sergiu Florea si sotia sa nu au putut beneficia de dreptul de a petrece 48 de ore impreuna dupa oficierea casatoriei, pentru ca alti detinuti aveau deja programare la camera intima, astfel ca cei doi soti vor beneficia de o alta programare.
In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara. Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani, studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati in 2 august 2009.
Sergiu Florea a fost arestat sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. In urma audierilor, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor. Totodata, cei doi au fost supusi unei expertize psihologice la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici", care sa ateste daca au avut sau nu discernamant in momentul in care au comis crima.
Sergiu Florea si Carmen Bejan au fost trimisi in judecata, in luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav si profanare de morminte, ultima incadrare facand referire la faptul ca cei doi l-au transat pe barbatul pe care l-au ucis. Tribunalul Timis a prelungit apoi mandatele de arestare in cazul celor doi.
Totodata, Florea a fost transferat din arestul Politiei Timis la Penitenciarul din Timisoara, iar Carmen Bejan a fost transferata la Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad.
In mai 2010, cei doi tineri au fost condamnati de Tribunalul Timis la cate 16 ani de inchisoare cu executare, sentinta fiind atacata cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timisoara. In 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timisoara i-a condamnat pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare. Totodata, instanta i-a obligat pe acestia sa plateasca familiei victimei despagubiri materiale de 20.000 de euro.
Decizia a fost insa atacata, iar in iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare. Atunci, instanta suprema a respins recursurile celor doi studenti, astfel ca acestia au ramas cu condamnarea primita la Curtea de Apel Timisoara.
Ulterior, Carmen Bejan s-a casatorit, in 11 aprilie 2012, in Penitenciarul Arad, cu fostul detinut Claudiu Satran, cu care ramasese insarcinata. In luna mai 2012, Carmen Bejan a nascut un baiat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dar acesta a murit la nastere din cauza unor malformatii. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006006 (s)