News Flash:

Un barbat care cu putin timp inainte isi injunghiase sotia a murit in accidentul de pe DN2, din judetul Vrancea. Masina pe care o conducea a intrat intr-un TIR

22 Februarie 2018
904 Vizualizari | 0 Comentarii
whatsapp image 2018 02 22 at 10 17 33

UPDATE: In accidentulul care s-a produs, joi dimineata, pe Drumul European 85 din judetul Vrancea, a murit un barbat, care cu putin timp inainte isi injunghiase sotia. Martorii spun ca masina condusa de barbat a intrat cu mare viteza pe contrasens, direct intr-un TIR.
Un barbat de 54 de ani a murit in urma unui accident de circulatie care a a avut loc pe Drumul European 85, in judetul Vrancea, in zona localitatii Dumbraveni, in jurul orei 7.15.

Martorii povestesc ca masina condusa de barbatul care a murit a intrat cu mare viteza pe contrasens, nu a franat si a intrat frontal intr-un TIR care se deplasa regulamentar. In urma impactului, autoturismul a fost distrus, iar soferul a murit pe loc.
Surse din cadrul Politiei spun ca anchetatorii analizeaza varianta unei sinucideri in conditiile in care, inainte de a pleca de acasa, barbatul isi injunghiase sotia in timpul unui scandal conjugal.

Femeia de 42 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Focsani cu mai multe plagi, dar viata nu ii este pusa in pericol. Ea a fost transferata la Sectia Chirurgie a unitatii medicale.

”Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vrancea. Este vorba despre o femeie de 42 de ani care are mai multe plagi injunghiate. (...) Femeia este bine, viata nu ii este pusa in pericol, se afla la Sectia Chirurgie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sf.Pantelimon din Focsani, Alina Cosma.
Ancheta continua, iar la ora transmiterii acestei stiri politistii se afla in cartierul in care locuiau cei doi si stau de vorba cu vecinii de bloc.

O alta ancheta se desfasoara pe drumul pe care s-a produs accidentul rutier.
STIREA INITIALA

Circulatia rutiera este oprita, joi dimineata, pe DN2 (E85), la iesirea din localitatea Dumbraveni catre Ramnicu Sarat, judetul Vrancea, unde s-a produs un accident intre doua TIR-uri si o masina.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN2 (E85), la iesirea din localitatea Dumbraveni catre Ramnicu Sarat, in judetul Vrancea, a avut loc in jurul orei 07.15 un accident rutier in care au fost implicate doua TIR-uri si un autoturism.

TIR-urile sunt iesite in decor.

Traficul este oprit total.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004808 (s)