News Flash:

Uite ce boli ai in functie de cum arata fata ta

10 Martie 2018
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
fata

Potrivit unei vorbe intelepte din popor „ochii sunt oglinda sufletului”, asa si fata ta poate fi considerata o adevarata oglinda a sanatatii intregului organism. Si asta pentru ca bolile de care suferi sunt vizibile mai ales pe chipul tau. Pungile de sub ochi sau cearcanele ascund afectiuni de care poate inca nu esti constient.
O metoda straveche chineza cunoscuta de mai bine de 3000 de ani ajuta la diagnosticarea anumitor boli analizand trasaturile faciale.
Calugarii taoisti au fost primii care au asociat semnele de pe fata cu diverse afectiuni. In prezent, constatarile lor ii ajuta pe medici in proportie de 70% sa identifice de ce boli sufera pacientii.

Medicina traditionala chineza sustine ca fiecare parte a fetei arata felul in care functioeaza fiecare organ in parte, astfel ca obrajii sunt asociati cu plamanii, buzele cu sistemul digestiv, barbia cu vezica urinara sprincenele cu ficatul.

Ochii pot semnala o reactie alergica
Daca iti dai pleoapa in jos si observi in interiorul ochiului mici umflaturi cu aspect de pietricele, este posibil sa fi facut o mica alergie.
Tine cont si de faptul ca inflamatiile ochilor si aspectul de pleoape pufoase pot sa indice o infectie la nivelul sinusurilor.
Un nivel ridicat de colesterol iti va furniza un inel gri-albicios in jurul corneei. Practic acest aspect semnaleaza o acumulare de grasimi pe marginea corneei. Elimina alimentele grase din alimentatie si opteaza pentru alimente bogate in acizi grasi Omega-3.
In principiu, in momentul in care ficatul intampina probleme acestea sunt semnalate cu precadere la nivelul ochilor, asa ca nu ignora culoarea si celelalte semne ale ochilor tai.

Citeste si Masca ce elimina petele si cosurile chiar de la a doua utilizare

In cazul in care ai un deficit de vitamine B, imediat vei observa mici crapaturi in colturile gurii, la nivelul limbii sau al cavitatii bucale.
Simptome care in medicina traditionala chineza sunt asociate cu diverse boli
- tenul ingalbenit: splina sau stomacul functioneaza lent;
- tenul gri: probleme renale;
- spatiul incretit dintre sprancene: afectiuni ale sistemului limfatic;
- sprancene vascularizate: sistem nervos hiperactiv;
- paloarea chipului: afectiuni pulmonare;
- pungi sub ochi: rinichi inflamati;
- buze innegrite: disfunctii renale/ale splinei
- alunite negre intre buze si nas: nivel ridicat de toxine in corp;
- fata in nuanta verzuie: probleme hepatice;

Zona nasului corespunde inimii
In cazul in care observi ca nasul este rosu, trebuie sa faci un consult cardiologic. Acest simptom poate sa ascunda o problema cu inima.
Buza superioara este un indicator pentru problemele de sanatate de la nivelul organelor reproducatoare. Analizand atat buza superioara, cat si santul care face legatura dintre acesta si nas se poate observa daca o femeie are probleme legate de fertilitate sau fluctuatii hormonale.
Daca te confrunti cu modificari la nivelul obrajilor, atunci asta are legatura cu plamanii si cu modul in care acestia functioneaza.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005425 (s)