News Flash:

Tudose, despre calitatile care il recomanda ca premier: Puterea de munca si experienta

27 Iunie 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose 1
Premierul desemnat, Mihai Tudose, a venit, marti, la cabinetul liderul PSD Liviu Dragnea, de la Camera Deputatilor, cei doi discutand, potrivit unor surse politice, despre componenta si structura noului Guvern, dar si despre pasii procedurali de urmat in ceea ce priveste investirea.
Tot in cursul zilei de marti, Dragnea i-a convocat pe premierul Mihai Tudose si noii ministri la Vila Lac 1, la ora 13.00, pentru o discutie exploratorie privind structura Guvernului, in conditiile in care unele ministere se vor comasa, iar altele vor fi unificate.
Pe de alta parte, liderul PSD Liviu Dragnea a convocat deja CExN al PSD pentru miercuri, la ora 12.30, in aceasta sedinta urmand a se vota lista de ministri.
Tudose, despre calitatile care il recomanda ca premier: Puterea de munca si experienta
Puterea de munca, experienta si rezultatele sale sunt calitatile care il recomanda pentru a conduce viitorul guvern, a declarat, marti, pentru TVR, Mihai Tudose, el precizand ca desemnarea noilor ministri nu este un demers personal, ci este al intregii coalitii de guvernare.
”Puterea de munca, experienta... Vorbim despre rezultate”, a declarat Mihai Tudose, intrebat ce il recomanda pentru functia de premier.
El a mai afirmat ca ar fi ”un raspuns complicat” sa spuna daca a fost surprins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea sa pentru a forma un nou Executiv.
”Asta facem zilele acestea (lista de ministri - n.r.). Nu e un demers numai al meu, ci al coalitiei (de guvernare - n.r.)”, a mai spus premierul desemnat.
Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, marti, decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose in functia de premier.
”PSD si ALDE sustin ca au in continuare are majoritate in Parlament. Formatiunile s-au prezentat impreuna si au inaintat o propunere in persoana domnului Tudose. Partidele din opozitie nu au avut propuneri concrete si din discutii nici nu a rezultat ca ar exista o intelegere politica. Pe de alta parte, aceasta criza dauneaza grav economiei romanesti, imaginii in lume si opinia mea este ca aceasta criza trebuie terminata repede. Trebuie sa avem un nou guvern, care incepe sa rezolve problemele ramase nerezolvate, problemele aparute din cauza aceste crize”, a declarat, luni seara, Klaus Iohannis. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004900 (s)