News Flash:

Trasaturile pe care barbatii le gasesc foarte sexy la o femeie

31 Ianuarie 2017
830 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie sexy2
Nu incape indoiala ca aspectul fizic este primul lucru care atrage atentia unui barbat dar majoritatea dintre ei, mai ales dupa ce au trecut de adolescenta, stiu ca felul cum arati chiar daca este important, nu inseamna totul si ca sunt o multime de alte chestii care te pot face irezistibila si sexy in afara de acest instinct estetic primar pe care il trezesti la prima vedere.
Un barbat matur de aceea, va putea analiza cat esti de irezistibila si sexy luand in calcul si alti factori, la fel de importanti ca trasaturile fizice, fiind atenti la cateva lucruri esentiale. Care sunt acestea? Iata cele mai importante exemple:
1. Felul cum mergi
Sunt
 multe lucruri care pot fi observate la un om in functie de felul in care paseste. Confidenta sau nesiguranta sunt doua dintre aceste lucruri extrem de importante. Stim cu totii cat de mult conteaza pentru un barbat faptul ca o femeie are incredere in sine, nu-i asa? Pe de alta parte, sunt o multime de alte aspecte care pot fi observate din felul cum pasesti, de importanta covarsitoare fiind atat grija cat si delasarea.
2. Vocea ta
Poate fi calda, ragusita sau ascutita. Vocea ta ii poate oferi o senzatie de liniste, aproape muzicala atunci cand ii vorbesti, sau ii poate da sentimentul ca tocmai a primit ordinul de drepti de la un colonel de armata.
3. Umorul tau 
Nimeni nu pune
la indoiala faptul ca simtul umorului este o trasatura extrem de importanta pe care nu numai barbatii ci si femeile si le doresc de la partenerii lor. Lipsa umorului pe de alta parte este un mare minus peste care barbatii nu vor putea trece, chiar daca la prima vedere vor incerca sa omita acest neajuns.
4. Felul in care dansezi
Nu cred ca sunt prea multe de spus la acest punct, nu crezi? Stii sa te misti? Ai gratie? Sau o faci precum o matura in mana unui boxer?
5. Timiditatea
Daca dormitorul este singurul loc in care iti dai drumul cu adevarat si uiti de toate inhibitiile, atunci si acest lucru este cat se poate de sexy.
6. Rasul tau
Un alt lucru pe care un barbat il va remarca foarte repede este rasul tau. Acesta poate fi la fel ca vocea, calm, linistitor, dar poate fi la fel de bine ragusit si ascutit, poti macai ca o rata sau rage ca un magar. In niciun caz, nu se pune problema sa fie sexy in ceea ce priveste ultimele exemple, sau?
7. Felul in care mirosi
Nu ma refer aici neaparat la parfumul pe care il folosesti desi, daca e prea mult, oricat de fin ar fi, nu e niciodata placut. Ma refer in special la mirosul tau personal, pe care orice barbat il simte atunci cand te invita la un dans pe o melodie romantica.
8. Capacitatea de comunicare
Orice relatie, oricat de bine ar merge ea si cat de mare ar fi iubirea la inceput, probleme se vor ivi odata si odata fara nicio indoiala. De aceea, asa cum nici femeilor nu le plac barbatii incapabili de comunicare, nici masculilor nu le plac femeile care nu isi pot exprima sentimentele si gandurile in mod direct, care nu pot purta o discutie serioasa atunci cand acest lucru se impune.

5 timiditatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005078 (s)