News Flash:

Traian Basescu il face praf pe Liviu Dragnea: Un psihopat incult, dar avid de putere

25 Iunie 2018
949 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat 1

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat, duminica, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care a afirmat ca este ”un psihopat incult, dar avid de putere”, care ”in intimitatea lui se crede ori Ceausescu, ori Napoleon”.
”Oare cum am ajuns aici? Romania stat membru NATO si UE se afla la mana si mintea unui psihopat incult, dar avid de putere. Un psihopat care, fara rusine, cumpara cu bani publici bugetari, pensionari si asistati sociali. Un psihopat care a capturat pur si simplu cel mai mare partid socialist din Europa. Un psihopat care a subjugat o majoritate parlamentara ce reactioneaza cu slugarnicie la toate „pohtele” lui. Un psihopat care a impus un program de guvernare ce a facut pulbere echilibrele macro-economice ale tarii. Un psihopat care ameninta public ca va distruge „statul paralel” cand de fapt el vrea aducerea tuturor institutiilor statului la cheremul lui. Un psihopat care a schimbat patru premieri (Ponta, Grindeanu, Tudose si Dancila) pana a gasit unul si incompetent slugoi (primilor trei le lipsea doar ultima calitate). Un psihopat care sta la putere pentru ca a avut abilitatea sa se inconjoare de o cohorta de slugi printre care si „liberalul rosu”, care il sustine neconditionat de dragul puterii si in dispretul interesului tarii. Eu cred ca in intimitatea lui Dragnea se crede ori Ceausescu, ori Napoleon. Nu-si da seama ca este un psihopat care omoara o tara pentru ca in jurul lui nu este nimeni care sa-i spuna STOP”, a scris Basescu pe pagina sa de Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, dupa sedinta CEx, ca ramane la conducerea partidului, a majoritatii parlamentare si la Camera Deputatilor, precizand ca mitingul pe care l-a organizat in Piata Victoriei a contribuit la condamnare.

"Raman la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capat si le voi duce. Raman si in conducerea majoritatii parlamentare impreuna cu domnul Calin Popescu Tariceanu. Nu va trece motiunea de cenzura. In schimb, si eu si colegii mei am decis astazi sa fim mult mai fermi si mult mai radicali cu tot ceea ce trebuie sa facem", a mai spus liderul PSD.


liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008101 (s)