News Flash:

TRAGEDIE intr-un Mall din Bucuresti! O femeie a murit dupa ce a cazut in gol de pe scara rulanta

25 Ianuarie 2017
981 Vizualizari | 0 Comentarii
deces mall
Politistii bucuresteni ai Sectiei 22 au fost alertati cu putin timp in urma dupa ce, la parterul Mall Plaza Romania, din cartierul Drumul Taberei, a fost gasita o femeie moarta. Cercetarile facute la fata locului au scos la iveala faptul ca, victimei i s-a facut rau si a cazut de la inaltime, pe holul format in dreptul scarilor rulante.
UPDATE. Membri ai echipajelor SMURD de la fata locului au anuntat ca persoana a raspuns pentru putin timp la manevrele de resuscitare. Insa, la scurt timp ea a murit la Spitalul Clinic Universitar Bucuresti.
Alarma au dat mai multi oameni care s-au trezit inaintea ochilor cu femeia care  zacea inconstienta pe caldaram. Imediat la fata locului au fost mobilizate echipaje de salvatori de la SMURD si politisti din cadrul Sectiei 22. Toate manevrele de resuscitare ale medicilor pareau sa dea rezultate insa la scurt timp de la tragicul incident, a fost declarat decesul bietei femei care avea 52 de ani.
Politistii au analizat scena tragediei pe imaginile surprinse de camerele video
Din declaratiile unor martori audiati chiar in mall, dar si dupa ce au vizionat in regim de urgenta  imaginile surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au realizat ca femeia a cazut accidental peste balustrada scarilor rulante.
 ”Victima cobora cu scara rulanta de la etajul intai spre parterul mall-ulul. Pe camere se vede cum i se face rau si cade in gol de la inaltime. Nu exista suspiciuni ca altcineva ar fi vinovat de producerea acestui accident mortal”, ne-au explicat surse judicare.
Cadavrul femeii care era singura in momentul in care i s-a facut rau si a cazut de la etajul intai al mall-ului a fost preluat de un echipaj al Institutului de Medicina legala ”Mina Minovici” (IML) pentru a fi autopsiat. Daca si necropsia va confirma faptul ca accidentul a fost provocat in urma unei stari de rau a femeii, dosarul va fi inchis. sursa: Libertatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005530 (s)